SiM Impex jubilej koji će obilježiti popusti i akcije

Poslovnica kompanije SiM Impex u Istočnom Sarajevu 10. juna slavi jubilarnih 10 godina postojanja!

Foto: N.N. SiM Impex jubilej koji će obilježiti popusti i akcije

SiM Impex je kompanija koja se i nakon 24 godine poslovanja nije odrekla zahtjeva kvaliteta i izuzetnog odnosa prema kupcima, što uključuje online LKQ Academy platformu  za edukaciju, trening centar, konstantnu interakciju, popuste, bonuse, sajmove…

Kao što su već navikli kupci ovog lidera u distribuciji dijelova, opreme i kozmetike za vozila na tržištu BiH, proslave jubileja ili otvaranje novih prodajnih mjesta, SiM Impex obilježava na način da svojim kupcima omogući druženje sa dobavljačima, predstavljanje brendova, proizvoda, ali i što je svakako privlačno – mnoštvo popusta i akcija. 

Jedno od takvih jubileja je i proslava 10 godina postojanja poslovnice u Istočnom Sarajevu koja se obilježava 10. juna, a na taj dan SiM Impex organizuje mini-sajam uz cjelodnevno druženje od 8 do 18 časova. Poziv je otvoren za sve zainteresovane, a adresa je Ravnogorska 22 u Istočnom Sarajevu.

Ovoga puta, na mini-sajmu, ispred poslovnice SiM Impex-a vas očekuju posebni popusti na alate i garažno-servisnu opremu, kao i predstavljanje kućnih brendova ove kompanije – Starline, Era, Optimal i MPM. S poznatim dobavljačima i njihovim predstavnicima, posjetioci ovog mini-sajma, imaće priliku da razgovaraju o svim pitanjima u vezi sa brendovima koje oni predstavljaju.

Ne propustite da ove subote budete na navedenoj adresi, jer su u ponudi ne samo popusti na kupovinu, nego i sve važne informacije koje vas interesuju o proizvodima u ponudi ove kompanije.