Solarni bum u Njemačkoj: Potrebni monteri solarnih panela uz atraktivnu platu od 3.880 evra!

Elektro industrija prolazi kroz revolucionarne promjene, s obnovljivim izvorima energije koji sve više postaju središnji dio globalne energetske scene. Njemačka, kao jedan od pionira u solarnoj industriji, traži stručnjake ili one koji to žele postati, kako bi pojačala svoj tim.

Foto: N.N. Solarni bum u Njemačkoj: Potrebni monteri solarnih panela uz atraktivnu platu od 3.880 evra!

Ako ste elektro ili slične struke, ovo je vaša prilika da postanete dio ovog zelenog vala u Njemačkoj!

Jednostavan posao montera solarnih panela ne samo da omogućava korištenje vašeg tehničkog znanja, već i pruža priliku da budete dio industrije koja je budućnost energetike.

Da bismo olakšali vaš pristup ovom poslu u Njemačkoj, razgovor za posao će se održati u Bijeljini dana 24.08.2023. godine, pružajući vam priliku da izravno razgovarate s njemačkim  poslodavcem.

Organizatori poručuju da za razgovor sa poslodavcem nije potrebno poznavanje njemačkog jezika, ali je poželjno. Pored toga, za sve kandidate koji budu uspješni na razgovoru, obezbijeđena je stručna obuka, kao i kurs njemačkog jezika.

Prijaviti se mogu EU i NON EU državljani!

Ako ste spremni za novi izazov, proširiti svoje stručne horizonte i postati dio solarnog pokreta u Njemačkoj, čekamo vaš odgovor.

Svim zainteresiranim koji se prijave i pristupe razgovoru organizatori pomažu u pokrivanju putnih troškova na dan razgovora.

Za više informacija prijavite se putem BRZE PRIJAVE i bićete kontaktirani.

Ne propustite ovu priliku za siguran posao i život u Njemačkoj!