U Istočnom Sarajevu otvorena nova stanica tehničkog pregleda ASA TESTING CENTAR i poslovnica Central

Juče je u Istočnom Sarajevu upriličena ceremonija službenog otvaranja nove moderne stanice za tehnički pregled vozila ASA TESTING CENTAR, kao i poslovnice Central osiguranja.

Foto: Ustupljena fotografija U Istočnom Sarajevu otvorena nova stanica tehničkog pregleda ASA TESTING CENTAR i poslovnica Central

"Kako predstavljamo najrazgranatiju mrežu stanica tehničkih pregleda u Bosni i Hercegovini, tako se uvijek trudimo da one budu sagrađene prema evropskim standardima i opremljene najsavremenijom opremom. Kvalitetna usluga stanica tehničkog pregleda je ključni faktor za bezbjednost na cestama, a ona će stanovnicima omogućiti brz i kvalitetan tehnički pregled vozila", rekao je direktor ASA TESTING CENTRA Ivan Kožul.

Ustupljena fotografija
Ustupljena fotografija

"Na novoj adresi klijentima će biti dostupne sve usluge koje nudi naše osiguranje u skladu s utvrđenim standardima poslovanja. Svaka investicija je korak naprijed u gospodarskom razvoju, razvoju konkurentnosti i otvaranju novih radnih mjesta. Drago mi je što upravo Central osiguranje, kao jedno od vodećih domaćih osiguravajućih društava je ujedno i pokretač pozitivnih promjena na tržištu, koji su ovoj lokalnoj zajednici itekako potrebni", istakao je predsjednik Uprave Central osiguranja Feđa Morankić.

Ustupljena fotografija
Ustupljena fotografija

Stanica se nalazi na adresi Vojvode Radomira Putnika 7, a radno vrijeme je radnim danom 07:30-15:30 i subotom 08-12h.

Sve potrebne informacije možete dobiti putem telefona 057/490-700.