Uz moje brendove do godišnje poklon kupovine

SARAJEVO - Još jedno iznenađenje za svoje vjerne kupce pripremio je Mercator za kraj godine. Od danas kreće 7. val kampanje “Moji brendovi, naše vrijednosti” kao i velika nagradna igra pod nazivom “Uz moje brendove do godišnje poklon kupovine” kojom ćemo obradovati ukupno 110 naših sretnih kupaca.

Foto: Mercator BH Uz moje brendove do godišnje poklon kupovine

Nagradna igra traje od 22. oktobra do 16. decembra 2020. godine, a  učestvovati mogu svi kupci koji ostvare minimalnu kupovinu u vrijednosti od 30 KM i više u Mercator prodavnicama i sa minimalno jednim artiklom, koji je na polici i u katalogu označen oznakom „Moji brendovi“.

Kako su već naši kupci navikli, sa novim, sedmim  valom kampanje “Moji brendovi naše vrijednosti”, počinje i nova, izuzetno atraktivna Nagradna igra koju smo u potpunosti  prilagodili trenutnoj situaciji, vodeći računa o željama i potrebama naših kupaca.

 Ovaj put smo za kupce pripremili veoma vrijedne nagrade, a  najsretnije želimo nagraditi godišnjom poklon kupovinom u Mercatoru.

Nagradni fond u vrijednosti od 50.000 KM se sastoji od 5 poklon kupovina u iznosu od 5.000 KM, zatim 5 poklon kupovina u iznosu od 3.000 KM i 100 poklon kupovina u iznosu od 100 KM.- izjavila je Martina Jakešević, voditelj projekata i kampanja Mercatora BH.

Foto: Mercator BH / Uz moje brendove do godišnje poklon kupovine
Foto: Mercator BH / Uz moje brendove do godišnje poklon kupovine

U narednom periodu, police svih Mercatorovih prodavnica će krasiti oznake proizvoda, sa posebnim naglaskom kupcima na njihove omiljene brendove, kao što su:

  • Sarajevski Kiseljak 1,5l,
  • Sarajevsko Pivo Premium,
  • Duel deterdžent i omekšivač,
  • Franck čipsi čips,
  • Munchmallow i brojni drugi.

Podržite svojom kupovinom vaše omiljene brendove sa polica Mercatora i uživajte u fantastičnim nagradama koje je Mercator pripremio za vas.

Vaš Mercator