Fudbal

Argentinsko ruganje Mbapeu odgovor na pjesmu sa prošlog Mundijala (VIDEO)

Argentinsko ruganje Mbapeu odgovor na pjesmu sa prošlog Mundijala (VIDEO)
Foto: Twitter / Printscreen | Argentinsko ruganje Mbapeu odgovor na pjesmu sa prošlog Mundijala (VIDEO)

Francuzi su na prošlom Mundijalu imali pjesmu za N'Goloa Kantea koja je sadržavala dio gdje se rugaju Lionelu Mesiju. Tako da argentinsko pjevanje Kilijanu neki sada nazivaju karmom.

Ponovo su se pojavili snimci kako francuski igrači pjevaju o Lionelu Mesiju na proslavi Svjetskog prvenstva nakon što je Argentina ismijavala Kilijana Mbapea.

Uprkos tome što je postigao het-trik u finalu Svjetskog prvenstva na stadionu "Lusail" u nedjelju, Mbape je bio izložen prilično brutalnom trolovanju iz Argentine.

Puno toga je došlo od golmana Aston Vile, Emilijana Martineza koji je tri puta vadio Mbapeovu loptu iz svoje mreže, pa je tražio "minut tišine" za Kilijana u svlačionici nakon što je pomogao Argentini da osvoji treći Mundijal.

Tokom posebnog slavlja na "Stade de France", igrači Francuske pjevali su svoju pjesmu o N'Golo Kanteu, sramežljivoj radilici u sredini terena koji je bio ključni dio njihovog uspjeha prije četiri godine.

Tu se pojavljuje stih koji se odnosi na Kantea koji je "zaustavio" Mesija, protiv kojeg se susreo u pobjedi Francuske 4-3 u osmini finala na prethodnom Mundijalu.

U prevodu, pjesma kaže "Mali je, sladak je, zaustavio je Lea Mesija".

Video se ponovno vrti po društvenim mrežama, a neki ga smatraju "karmom", prenosi "Sport Bible".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije