Fudbal

Crvena zvezda slavi titulu na Kalemegdanu

Crvena zvezda slavi titulu na Kalemegdanu
Foto: FK CRVENA ZVEZDA | Crvena zvezda slavi titulu na Kalemegdanu

Sve je spremno za veliko crveno-bijelo slavlje. Fudbalski klub Crvena zvezda u subotu od 19 časova na „Marakani“ će dočekati Čukarički.

Zvezda će tako proslaviti 35. titulu šampiona države, ujedno i 14. duplu krunu, ali se žurka nakon utakmice nastavlja na Kalemegdanu, gdje će se igrači odmah po završetku meča i zaputiti.

„Nema dileme da će tribine stadiona "Rajko Mitić" biti ispunjene u subotu, a mi još jednom podsećamo da je ulaz na utakmicu besplatan. Biće to prilika za sve navijače da aplauzom pozdrave momke koji su nastavili da postavljaju rekorde i pišu Zvezdinu istoriju. Već smo najavili da vas u subotu čekaju brojna iznenađenja, a imali ste priliku da vidite i poruke poznatih zvezdaša koji su vas pozvali da dođete na utakmicu. Po završetku utakmice, kapiten Aleksandar Dragović će zajedno sa saigračima podići pehar namenjen šampionu Srbije. Međutim, tu se pobedničko slavlje ne zaustavlja“, saopšteno je iz FK Crvena zvezda.

Navijači će nakon meča velikom šetnjom do Kalemegdana proslaviti titulu, a ispod čuvenog "Pobjednika" će biti postavljena bina na koju će izaći prvotimci. Kalemegdan će u potpunosti biti ukrašen u crveno bijelo, a sve navijače koji dođu će čekati brojna iznenađenja, najavili su iz Zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije