Fudbal

Dinamo nakon 17 godina titulu slavi na Trgu bana Jelačića

Dinamo nakon 17 godina titulu slavi na Trgu bana Jelačića
Foto: GNK Dinamo | Dinamo nakon 17 godina titulu slavi na Trgu bana Jelačića

Datum 19. maj sada već davne 2007. godine će ostati zapamćen kao zadnje veliko slavlje svih Dinamovaca na glavnom trgu u Zagrebu.

Mnoge generacije su odrasle i nisu imale priliku doživjeti takvu proslavu koja je bila spektakularna. Upravo zato, nakon dugih 17 godina, iz Nogometnog kluba Dinamo odlučili su slavlje vratiti u centar Zagreba.

„Vrijeme je da pokažemo da Zagreb ponovno živi Dinamo! U nedjelju slavimo Dinamovštinu i želimo zaokružiti ovu sezonu na najbolji mogući način! Neka 26. maj 2024. bude dan kojim ćemo ispisati novu povijest našeg slavnog kluba. Po završetku utakmice Dinamo - Rudeš pozivamo sve kojima je stalo do Dinama da se zapute na Trg bana Josipa Jelačića i da zajedno proslavimo novi naslov prvaka! Pokažimo svima kaj je Dinamo i koliko ga volimo! Odmah po završetku ceremonije dodjele pehara, igrači će krenuti s Maksimira s otvorenim autobusom prema Trgu gdje ćemo svi zajedno zaokružiti jednu od najzahtjevnijih, ali i najslađih sezona za naš klub! Očekuje vas koncert s gostima iznenađenja i trenuci koje ćemo pamtiti zauvijek“, saopšteno je iz NK Dinamo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije