Fudbal

Euro specijal: Granica ne postoji, čekaju te najveće kvote na planeti

Euro specijal: Granica ne postoji, čekaju te najveće kvote na planeti
Foto: N.N. | Euro specijal: Granica ne postoji, čekaju te najveće kvote na planeti

Odbrojavamo dane do početka Evropskog prvenstva, a zagrijavanje za reprezentativni fudbal je već uveliko u toku - magični bonusi za klađenje su spremni i čekaju da ih zgrabite!

Pored bonusa od 10 KM za besplatno sportsko klađenje i 300 besplatnih spinova, za najbolju zabavu na Meridian Online Kazinu, za EURO se sprema nešto specijalno. Obavezno budite u toku, jer u ovoj utrci svi pobjeđuju...

Ovogodišnje Evropsko prvenstvo donosi nam i te kako zanimljive mečeve i to već na samom startu. U fokusu je Grupa F, u kojoj se nalazi aktuelni svjetski šampion - selekcija Francuske, ali i aktuelni evropski šampion - selekcija Portugala. Tu je još i Njemačka, tradicionalno neugodan protivnik, ali i reprezentacija koja ima minimalne šanse da prođe grupu - Mađarska.

Povodom svega što nas očekuje, kladionica Meridian je spremila SPECIJAL ZA KLAĐENJE - već sada možete pogoditi ko će osvojiti prvenstvo i ko će biti najbolji strijelac, ko će biti proglašen za najboljeg mladog igrača, a ko za najboljeg golmana.

A ako imate dobar kladioničarski njuh, možete predvidjeti i tačan poredak po grupama, ko će biti tim s najmanje postignutih golova, a ko s najviše... Pogodite i ko će igrati finale, zašto da ne?

Kvote su ludilo, a ponuda nikad veća!

Sve što zamislite na jednom mjestu - klik OVJDE - a ukoliko imate prijedlog za igru koja nije na spisku, predložite opkladu i Meridian će vam dati jedinstvenu kvotu. Samo u Meridianu možete da igrate sve ono što ste ikada poželjeli, zato kliknite na SLOBODNU IGRU i neka zabava počne!

Kladite se na bilo koju moguću i nemoguću situaciju na meču - granica ne postoji!

Meridian - najveće kvote na planeti!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije