Fudbal

Evo ko prenosi utakmicu Crvena zvezda - Totenhem

Evo ko prenosi utakmicu Crvena zvezda - Totenhem
Foto: N.N. | Evo ko prenosi utakmicu Crvena zvezda - Totenhem

Fudbaleri Crvene zvezde večeras traže novi podvig u Ligi šampiona protiv viceprvaka Evrope Totenhema u utakmici na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Zvezda je prije samo dvije sedmice od istog rivala doživjela ubjedljiv poraz (5:0) u Londonu, ali su obje strane svjesne da će sada predstojeći duel biti znatno drugačiji jer su u Beogradu već padali Liverpul, Olimpijakos, Krasnodar i drugi, nije slavio ni Napoli.

A, da li će pasti i Totenhem gledaoci u BiH i Srbiji mogu pratiti na TV Arena sport 1 i RTS 1 od 21 čas.

Zanimljivo, duel ima zanimljivu podudarnost jer je prije tačno godinu dana, baš na današnji dan, tim Vladana Milojevića napravio senzaciju pobjedom 2:0 protiv kasnijeg osvajača "ušatog trofeja", u tom trenutku viceprvaka Liverpula, što se podudara sa sadašnjom situacijom.

Sličnosti ima i to što rival dolazi iz Premijer lige, ali i to što su crveno-bijeli za vikend pobijedili u Superligi slavili istim rezultatom 2:0 kao tada.

Oni koji nisu u mogućnosti da gledaju meč Zvezda - Totenhem na malim ekranima ili da budu prisutni na stadionu "Rajko Mitić" tekstualni prenos utakmice mogu pratiti na portalu "Nezavisnih novina" na OVOM LINKU.

PROČITAJTE JOŠ: 

Zvezda traži iskupljenje i bodove za šansu za evropsko proljeće

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije