Fudbal

Golman Radnika Kozić preležao koronu, zaražen bio i Rebrović

Golman Radnika Kozić preležao koronu, zaražen bio i Rebrović
Foto: Screenshot Facebook/FK Radnik | Golman Radnika Kozić preležao koronu, zaražen bio i Rebrović

Dalibor Kozić, golman Fudbalskog kluba Radnik, preležao virus korona a nije imao nikakve simptome, saopšteno je iz bijeljinskog kluba nakon što je obavljena obavezna kontrola na Kovid – 19.

Pored njega i pomoćni fizioterapeut Nikola Rebrović, takođe, je imao virus, dobro se osjećaju i počeli su sa treninzima, odnosno poslom fizioterapeuta.

Iz kluba je rečeno da su ostali igrači i članovi klu negativni na virus korona.

Trener Slavko Petroivć zadaovoljan je kako protiče prva sedmica priprema.

"grači su radili tokom ove pauze individualno tako da su došli sprmeni na pripreme. Očekuje nas još dvije sedmice rada u Bijeljini a potom putujemo na Zlatibor. U subotu ćemo odigrati i prvi trening meč protiv naših juniora, gdje ćemo  dva poluvremena odigrati sa različitim postavama. Do odlaska na Zlatibor odigraćemo još jedan meč, a na pripremama ćemo imati priliku da odigramo još najmanje tri utakmice", rekao je Petrović.

Takođe, iz Radnika je potvrđeno da će štoper Ivan Šuber ostati u klubu do kraja zime. Ovog ljeta Šubert je imao nekoliko konkretnih ponuda, ali ni jedna nije zadovoljila ambicije dvadesetšestogodišnjeg igrača.

"Imao sam odobrenje od čelnika kluba da ako pronađem adekvatan angažman, da mi neće praviti probleme oko odlaska. No, nije do toga došlo i logično je da ostanem u Radniku. Radimo dobro, kvalitetno, a što je najbitnije atmosfera u ekipi je na visokom nivou. Naredne sezone Radnik mora zadržati rejting koji ima u Premijer ligi BiH, a ambicje su gornji dio tabele", rekao je Šubert.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije