Fudbal

Luka Milivojević pozitivan na virus korona

Luka Milivojević pozitivan na virus korona
Foto: Facebook | Luka Milivojević pozitivan na virus korona

Srpski fudbalski reprezentativac Luka Milivojević pozitivan je na virus korona, saopšteno je iz Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

On neće biti u konkurenciji za utakmicu protiv Škotske u baražu za EURO, kao ni za mečeve protiv Mađarske i Rusije u Ligi nacija.

"Poslije redovnog testiranja obavljenog u ponedjeljak po dolasku reprezentativaca u SC FS Srbije u Staroj Pazovi utvrđeno je da je kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević pozitivan na virus COVID-19. U skladu s medicinskim propisima i protokolima UEFA, Milivojević je odmah po dobijanju rezultata napustio sportski centar i boravak u Srbiji nastavio je u kućnoj izolaciji", navode iz FSS.

Dan kasnije je uradio još jedan kontrolni test, koji je takođe pokazao da je pozitivan.

Boravak u Srbiji provešće u skladu s važećim zakonima Vlade Republike Srbije, koji se odnose na epidemiju virusa COVID-19.

"Svi igrači i stručni štab A tima su na dalje obavljenim testiranjima dobili negativne rezultate, tako da su preostali reprezentativci na raspolaganju selektoru Ljubiši Tumbakoviću za večerašnju utakmicu protiv Škotske", poručuju iz FSS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije