Fudbal

Miroslav Đukić iz Španije: Za sve kriv 8. mart, tada je počeo pakao

Miroslav Đukić iz Španije: Za sve kriv 8. mart, tada je počeo pakao
Foto: N.N. | Miroslav Đukić iz Španije: Za sve kriv 8. mart, tada je počeo pakao

Srpski trener Miroslav Đukić nalazi se trenutno u Španiji gdje je jedno od najvećih žarišta virusa u svijetu.

Đukić je za Arena sport televiziju otkrio kako izgleda situacija u Hihonu, gdje je on smješten u kućnom karantinu, ali i koja su dva ključna događaja, koja su u Španiji izazvala ovoliki broj zaraženih ljudi.

"Trenutno se nalazim u Španiji, koja je jedan od epicentara virusa korona. U Španiji ima preko 72.000 zaraženih i preko 5.500 mrtvih. Nalazim se u gradu Hihonu, gde ima preko 1.000 zaraženih i 33 mrtve osobe. Već 15 dana sam u kućnom karantinu. Ovde se dva slučaja pominju kao ključna, to su utakmica između Atalante i Valensije u Milanu, gde je bilo 40.000 ljudi, odakle je došao veliki broj zaraženih, takođe i okupljanje 8. marta u Madridu, gde je bilo 500.000 ljudi i tada se pojavio veliki broj zaraženih", opisao je Đukić.

On je istakao da se ne zna kada će se nastaviti fudbalsko prvenstvo, kao i da je sada prioritet da se pobedi bitka protiv virusa korona.

"Niko ne zna kada će se nastaviti liga, sada je najbitnije da se pobedi ova bitka, da se spasu životi ljudi, jer ima veliki broj zaraženih i preminulih, ovde niko nema preciznih podataka o prvenstvu", rekao je Đukić, koji je imao poruku i za građane Srbije.

"Dragi sugrađani, samo zajedničkom borbom i istrajnošću možemo do pobede. Ostanite kod kuće",  poručio je Miroslav Đukić.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije