Fudbal

Preminuo Mino Rajola

Preminuo Mino Rajola
Foto: Screenshot/Instagram | Preminuo Mino Raiola

Fudbalski menadžer Mino Rajola nakon teške borbe s bolešću pluća ipak je preminuo u 54. godini, objavila je njegova porodica.

Rajola je jedan od najuticajnijih fudbalskih agenata današnjice, zastupa najveće zvijezde poput Pola Pogbe, Zlatana Ibrahimovića i Erlinga Halanda.

Posljednjih mjeseci je imao zdravstvenih problema, a nedavno i operaciju. Bio je hospitalizovan u januaru u Milanu, gdje je i obavljena delikatna operacija, ali priroda njegove bolesti nikad nije otkrivena.

Prvobitno je vijest o njegovoj smrti objavljena u četvrtak, ali je demantovano da bi u subotu stiglo zvanično saopštenje o smrti čuvenog fudbalskog agenta.

"U našoj beskrajnoj tuzi, dijelimo smrt najbrižnijeg i najdivnijeg fudbalskog agenta koji je ikada postojao. Mino se borio do kraja istom snagom kojom se borio za pregovaračkim stolovima kada je predstavljao igrače. Kao i obično, Mino nas je učinio ponosnim i nikada to nije shvatio. Minoov rad je dotakao mnoge živote i napisao novo poglavlje u istoriji modernog fudbala. Nedostajaće nam zauvijek. Minova misija da fudbal učini boljim mestom za igrače nastaviće se sa istom strašću. Zahvaljujemo se svima na ogromnoj podršci koju smo dobili u ovim teškim vremenima i molimo se za privatnost porodice i prijatelja u ovom vremenu tuge", stoji u objavi na Instagarmu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mino Raiola (@minoraiola)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije