Košarka

Legende Partizana i Valensije u petak u Areni

Legende Partizana i Valensije u petak u Areni
Foto: KK PARTIZAN | Legende Partizana i Valensije u petak u Areni

Legende Partizana i Valensije ponovo izlaze na parket! Nakon prvog duela koji je u Španiji odigran uoči utakmice 15. kola Evrolige, crno-bijeli će u petak biti domaćini legendama Valensije u Beogradskoj areni.

Utakmica počinje od 17 časova, dok se ulazi otvaraju od 16.30. Za ovaj meč, važiće ulaznice za utakmicu prvih timova Partizana i Valensije koji je na programu istog dana od 20.30.

Nakon duela veterana, gledaoci će iz bezbednosnih razloga napustiti dvoranu kako bi se obavio još jedan kontradiverzioni pregled pre otvaranja ulaza za evroligašku utakmicu.

U dresu Partizana, na parketu Arene će se ponovo naći: Toza Zorkić, Vladimir Petrović, Aleksandar Rašić, Milenko Tepić, Novica Veličković, Uroš Tripković, Predrag Šuput, Saša Pavlović, Luka Bogdanović, Vladimir Micov, Kosta Perović, Branko Sinđelić, Dejan Borovnjak i Ratko Varda dok će ih sa klupe predvoditi Miško Marić.

U čast Dejana Milojevića koji je igrao i za Partizan i za Valensiju, veterani crno-bijelih će utakmicu igrati u replikama dresova iz sezone 2004/05 kada je Milojević postavio svoj čuveni rekord od 35 poena, 14 skokova i 3 asistencije uz indeks korisnosti 55 protiv Olimpijakosa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije