Ostali sportovi

Dodik razgovarao s Majdovim: Mi smo jedan tim

Dodik razgovarao s Majdovim: Mi smo jedan tim
Foto: Srna | Dodik razgovarao s Majdovim: Mi smo jedan tim

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je danas u Istočnom Sarajevu sa džudistom Nemanjom Majdovim o odličnom početku takmičarske sezone, ostvarenim rezultatima, kao i o planovima za budućnost.

Majdov je nakon sastanka rekao Srni da on i njegov tim imaju veliku podršku Dodika, Vlade Republike Srpske i Ministarstva porodice, omladine i sporta, koji su mu omogućili da ima optimalne uslove za trening.

"Predsjednik Dodik je i mom timu i meni pomogao da izgradim dobre uslove i konstantno mi pomaže da postignem što bolje rezultate, tako da smo mi jedan tim koji zajedno pobjeđuje. Ogromnu zahvalnost dugujem predsjedniku, ali i Vladi Srpske i resornom ministarstvu", naglasio je Majdov.

Majdov je istakao da je ove godine ostvario najbolji početak sezone ikada, osvojivši tri medalje na velikim takmičenjima i osvajanjem bitnih bodova za ostvarivanje olimpijske norme.

"Osvojio sam prvi gran-pri u Marakešu (Maroko), prvi gren-slem u karijeri u Bakuu (Azerbejdžan), a osvojio sam i medalju na gran-pri takmičenju u Kini. Ovo je za mene početak sezone iz snova i predstavlja najbolje rezultate u mojoj dosadašnjoj karijeri, ako se izuzme titula svjetskog prvaka 2017. godine", rekao je Majdov.

On je dodao da u Istočnom Sarajevu trenutno boravi dio muške džudo reprezentacije Srbije, koja se sprema za predstojeće Evropske igre u Minsku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije