Ostali sportovi

Mozzart i Nemanja Majdov donirali sredstva Istočnom Sarajevu

Mozzart i Nemanja Majdov donirali sredstva Istočnom Sarajevu
Foto: N.N. | Mozzart i Nemanja Majdov donirali sredstva Istočnom Sarajevu

Kompanija Mozzart, u sklopu svog društveno odgovornog poslovanja, uključila se i u borbu protiv virusa korona, kroz podršku zdravstvenim ustanovama, penzionerima i licima koja se nalaze u stanju socijalne potrebe širom Republike Srpske.

Nakon donacija usmjerenih zdravstvenim ustanovama i ustanovama za podršku građanima u stanju socijalne potrebe u Banjoj Luci, Prijedoru, Gradišci, Doboju, Bijeljini, Zvorniku i Trebinju, kompanija Mozzart je donirala 10.000 KM bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu i 5.000 KM Centru za socijalni rad Istočna Ilidža, što zajedno sa ostalim gradovima u Republici Srpskoj iznosi 150.000 KM upućenih ustanovama i građanima kao podsticaj u borbi protiv širenja bolesti Covid-19.

Akciju kompanije Mozzart podržao je i poznati sportista Nemanja Majdov, koji ponosno nosi titulu najboljeg džudiste, ali i borca ikada sa prostora bivše Jugoslavije.

"Mozzart nam je izašao u susret u ključnom trenutku, kada je ovakav oblik pomoći zaista važan i neophodan. Nadamo se da će i druge kompanije pratiti Mozzartov društveno-odgovorni pristup, jer na ovaj način možemo mnogo spremnije da dočekamo izazove koji su pred nama. Pomoć je zaista dobrodošla i veliko hvala kompaniji Mozzart", izjavio je Nebojša Šešlija, direktor bolnice "Srbija". 

Pored donacije bolnici, Mozzart je posjetio i Centar za socijalni rad Istočna Ilidža, kojem je uručena donacija u iznosu od 5.000 KM u cilju kupovine paketa pomoći osobama u stanju socijalne potrebe.

"Pomoć je došla 'iz vedra neba', nismo očekivali i tim više smo pozitivno iznenađeni. Drago nam je što postoje društveno-odgovorne kompanije koje prepoznaju probleme sa kojima smo suočeni i možemo samo da izrazimo veliku zahvalnost kompaniji Mozzart", naglasila je Bosa Kalinić, direktorica Centra za socijalni rad Istočna Ilidža.

Nakon uručenih donacija, volonteri kompanije Mozzart su podijelili pakete pomoći ugroženim građanima.

Osjećamo dužnost i potrebu da, koliko možemo, pomognemo najugroženijima i onima kojima je pomoć najpotrebnija. Nastavićemo svakodnevno, kroz različite vrste pomoći, davati svoj doprinos u borbi protiv virusa Covid-19, poručuju iz Mozzarta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije