Ostali sportovi

On blista na terenu, ona van njega: Par koji je "zapalio" Italiju

On blista na terenu, ona van njega: Par koji je "zapalio" Italiju
Foto: N.N. | On dominira na terenu, a ona van njega: Par koji je osvojio “Čizmu“

Otkada su stigli u Italiju 2018. godine postali su jedan od najatraktivnijih i najpraćenijih parova na “Čizmi“.

Lautaro Martinez (27) je brzo postao najbolji fudbaler Intera, a njegova supruga Agustina Gandolfo (30) odmah je stekla status najseksi vagsice na "Đuzepe Meaci".

Atraktivan par se upoznao dok je sjajni napadač igrao za Rasing iz Avelanede i nije bio toliko poznat u Evropi. Danas, kapiten “neroazura“ igra možda i najbolju sezonu u karijeri. Postigao je 26 golova za Inter, a nedostoju mu još dva da ponovi prošlosezonsko postignuće.Njegovim golovima se najviše raduje njegova supruga. Ona će ove godine napuniti 30 godina i tri godine je starija od partnera.

Agustina je poznati argentinski model i fitnes trener. Ima više od 1,5 miliona pretplatnika na Instagramu, Inače, Lautaro Martinez u vezi je s Agustinom od 2018. godine. Nakon što se pridružio milanskom Interu, Mauro Ikardi ga je "uzeo" pod svoje, te je kumovao Martinezovoj vezi s Gandolfom. Tačnije, supruga Maura Ikardija, Vanda Nara, upoznala je argentinskog napadača s Agustinom i njih dvoje su se odmah zaljubili. Upravo su njih naslijedili kontroverzni par koji je dugo žario i palio Italijom, 

Agustina ima savršeno tijelo, jer je zaljubljenica u fitnes i redovno trenira, pa često objavljuje fotografije u bikiniju. Ona redovno posjećuje utakmice Intera, a na Svjetskom prvenstvu u Kataru također nije propustila nijedan meč. Imaju dvoje djece, kćerku Ninu, a u maju 2023. godine mladi roditelji su se vjenčali u ugodnom mjestu na jezeru Komo, a dva mjeseca kasnije rođen im je sin Teo. Dakle, pred početak sezone 2023/24, Martinez je dobio maksimalnu inspiraciju.

Lautaro koji je sa Argentinom postao prvak svijeta će ove sezone sa Interom gotovo sigurno osvojiti svoju drugu šampionsku titulu u Seriji A.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije