Ostali sportovi

KKI Vrbas domaćin "Turnira prijateljstva Goran Krsmanović" u Banjaluci

KKI Vrbas domaćin "Turnira prijateljstva Goran Krsmanović" u Banjaluci
Foto: KKI Vrbas | Vrbas iz domaćin “Turnira prijateljstva Goran Krsmanović” u Banjaluci

Utakmicom između Košarkaškog kluba invalida Vrbas i KK Krila Barsa iz ruskog Kazanja u subotu u Banjaluci počinje "Turnir prijateljstva Goran Krsmanović".

Meč se igra u dvorani “Obilićevo sa početkom od 11.30 časova nakon čega slijedi svečano otvaranje ovog renomiranog turnira koji se igra u znak sjećanja na preminulog Gorana Krsmanovića, prvog kapitena banjalučkog tima i bivšeg predsjednika Skupštine KKI Vrbas.

Turnir se igra jedan dan, a u ostalim utakmicama sastaju se: KKI Vrbas - selekcija Bijeljina/Gradiška (13.30) i KK Krila Barsa - selekcija Bijeljina/Gradiška (15.15 časova).

"Dugo smo radili na pripremama na organizaciji ovog turnira i nema sumnje da ćemo na najbolji način dočekati naše sportske prijatelje iz Rusije, Bijeljine i Gradiške. Moram istaći da je i ovo jedan od načina kojim pokazujemo da nikada nećemo zaboraviti našeg vječitog kapitena Gorana Krsmanovića. Drago nam je što u našoj sredini možemo ugostiti rusku ekipu Krila Barsa i ovom prilikom sa njima ćemo potpisati Povelju o saradnji, a istu ćemo potpisati u subotu, na svečanoj večeri u hotelu 'Bosna' koja je zakazana za 20 časova. Ono što još želim istaći jeste da će na svečanom otvaranju biti uručena nova kolica našem igraču Nenadu Ritanu koja je kupio uspješni privrednik Mladen Milanović kojem se još jednom najiskrenije zahvaljujem", naveo je Marinko Umičević, predsjednik KKI Vrbas.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije