Tenis

Pratite nas na Google news

Ana Ivanović se oglasila prvi put poslije donacije Srbiji

Ana Ivanović se oglasila prvi put poslije donacije Srbiji
Foto: Instagram | Ana Ivanović se oglasila prvi put poslije donacije Srbiji
N.N.

Ana Ivanović, bivša srpska teniserka, prvi put se oglasila nakon donacije Srbiji, koja se kao i mnoge druge zemlje u svijetu, bori protiv virusa korona.

Ambasadorka UNICEF-a je učestvovala u donaciji 35 respiratora i medicinske opreme svojoj državi.

"Želim da uputim beskrajnu zahvalnost svojim prijateljima i partnerima koji su se odazvali mom pozivu da pomognemo UNICEF-u da nabavi neophodnu medicinsku opremu za prevenciju pandemije korona virusa koja će pomoći u spašavanju života u ovim teškim vremenima", napisala je Ivanovićeva, te se zahvalila kompanijama koje su joj pomogle u donaciji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Želim da uputim beskrajnu zahvalnost svojim prijateljima i partnerima koji su se odazvali mom pozivu da pomognemo UNICEF-u da nabavi neophodnu medicinsku opremu za prevenciju pandemije korona virusa koja će pomoći u spašavanju života u ovim teškim vremenima. Mnogo vam hvala EXLRT, Execom, Udruženje reciklera Srbije, Prozone, Kalemegdan Development i Petite Genève Petrović. Vaša podrška je dragocena, jer ova vanredna situacija povećava ugroženost dece i njihovih porodica. I want to express my endless gratitude to my friends and partners who have responded to my call to help UNICEF. Thanks to your help we were able to procure the necessary medical equipment to help save lives in these difficult times due to the Corona virus pandemic. A big thank you to EXLRT, Execom, Serbian Recycler Association, Prozone, Kalemegdan Development and Petite Genève Petrovic. Your support is crucial, as this emergency increases the vulnerability of children and their families.

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije