Tenis

Potvrđen raskid tenisera i voditeljice o kojima je brujala Italija

Potvrđen raskid tenisera i voditeljice o kojima je brujala Italija
Foto: N.N. | Potvrđen raskid tenisera i voditeljice o kojima je brujala Italija

Ono što se spekulisalo i pisalo posljednjih dana u Italiji dobilo je zvaničnu potvrdu.

Italijanski teniser Mateo Beretini, ne tako davno šesti teniser svijeta i poznato TV lice u Italiji Melisa Sata više nisu zajedno. Potvrda je stigla od samog tenisera, koji je naglasio da mu je sada prioritet da se vrati u nekadašnju formu. 

„Zamišljao sam da će pitanje stići. Melisa i ja više nismo zajedno. Imali smo lijepu vezu, imamo veliko poštovanje jedno prema drugom, neću dalje od ovoga jer ne volim da pričam o svom privatnom životu“, rekao je Beretini na konferenciji za medije i dodao:

"Bili su to komplikovani mjeseci, u kojima nisam mogao da radim ono što sam volim najviše, igram tenis i takmičim se. Bio je to težak trenutak koji na sreću osjećam da sam prebrodio. Osjećam se dobro fizički i psihički, zaista želim da igram turnire, da se vratim na turneju i ponovo se osjećam kao igrač“.

Beretini je trenutno 129. igrač svijeta. Veza sa Melisom je počela početkom prošle godine i od tada su u centru pažnju medija koji su u stopu pratili njihov život. Neki tvrde da je karijera tenisera u velikom padu od početke romanse. Melisa je neko ko je bio čest akter tekstova žute štampe. Osim što je 11 godina starija (37) Sata iza sebe ima veoma buran život. 

Bila je udata za Kevina Princa Boatenga, njemačkog fudbalera koji je igrao u brojnim italijanskim klubovima, među kojima se ističe Milan. Sa njim ima dijete. Zabavljala se sa Kristijanom Vijerijem, a mediji tvrde da je bila uzrok tužbe za razvod supruge pokojnog Kobija Brajanta 2011, jer je navodno provela noć sa njim u jednom hotelu u SAD.

Cijela ova priča o Sati izazvala je brojne kritike teniskih stručnjaka u Italiji, koji tvrde da je Mateo izgubio profesionalnu koncentraciju, da ga umjesto tenisa više interesuju slava i zabavan život. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije