Zimski sportovi

Pratite nas na Google news

Crvena zvezda obnavlja skijaški klub

Crvena zvezda obnavlja skijaški klub
Foto: Pixabay | Crvena zvezda obnavlja skijaški klub
N.N.

Na stadionu "Rajko Mitić" večeras će biti održana koktel promocija povodom obnavljanja Skijaškog kluba Crvena zvezda i predstavljanja prvog dječijeg ski kampa koji će se realizovati tokom sezone 2019/20.

Vizija ski kampa Crvene zvezde je da veliki dio predškolske i školske populacije prođe kroz program kampa i upozna se sa osnovama skijanja i snouborda. Kvalitetno provedeno vrijeme, kao i interesantni sadržaji kampa, povećaće mogućnost da se mladi usmjere ka pravim vrednostima, kao što je sport, a u isto vrijeme udalje od životnih stranputica.

Sam događaj je koncipiran tako da, nakon uvodne riječi, za koju je zadužen naš poznati glumac i vatreni zvezdaš Aleksandar Radojičić, o samom kampu govore treneri i ljudi sa terena.

Događaju će prisutvovati zvanice iz javnog života, prvenstveno poznati zvezdaši, počevši od onih iz različitih sportskih sfera do onih iz svijeta filma, umjetnosti i šou biznisa, kao što su Aleksandar Radojičić, Viktor Savić, Ivan Ivanović, Milan Kalinić, Matija Bećković.

(novosti.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije