Zimski sportovi

"Djeca Triglava u Planici"

"Djeca Triglava u Planici"
Foto: N.N. | "Djeca Triglava u Planici"

Zavarovalnica "Triglav", kao dugogodišnji partner Skijaškog saveza Slovenije i zlatni sponzor "Planice 2018", i ove godine će omogućiti nezaboravan doživljaj rekordnom broju djece i njihovih pratilaca iz cijele Slovenije, jer ih vodi na završnicu Svjetskog kupa u skijaškim skokovima.

Najveće slovenačko društvo za osiguranje, koje je Planici vjerno već 49 godina, u akciji "Djeca Triglava u Planici" omogućiće da u petak više od 3.500 djece i njihovih pratilaca, kao i 13 velikih porodica, uživo na licu mjesta prate kvalifikacione skokove, a biće ovo 38. generacija djece kojoj Zavarovalnica "Triglav" još od 1981. omogućava da doživi ovaj legendarni sportski događaj.

"Svrha akcije 'Djeca Triglava u Planici' je da mladi dožive spektakl u Planici, bez obzira na socijalnu sredinu iz koje dolaze. Time pokušavamo da u njima pobudimo interesovanje za sport i zdrav način života. Ujedno želimo da im omogućimo bezbrižan dan u prirodi zajedno s vršnjacima, koji će im ostati u trajnom sjećanju", kazao je Tadej Čoroli, član Upravnog odbora Zavarovalnice "Triglav", koji ocjenjuje da je društvo za osiguranje za skoro 40 godina u Planicu odvelo već više od 90.000 ljudi. Djeca će dobiti šansu da upoznaju najbolje svjetske lovce na daljine, ali i da navijaju za domaće uzdanice poput sjajnog Petera Prevca.

"Vidjeti da si u očima najmlađih sportski junak je nešto najljepše. To je ono što nam daje dodatnu energiju i motivaciju za dobar nastup. Niko ne želi da razočara to razigrano mnoštvo mladih koji svaki put veoma bučno i iskreno navijaju za nas", kazao je Prevc.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije