Olimpijske igre Tokio 2020

Nedžad Husić nije uspio osvojiti bronzanu na Olimpijskim igrama

Bh. tekvondoista Nedžad Husić (19) nije uspio osvojiti broznanu medalju na Olimpijskim igrama nakon što je poražen protiv turskog predstavnika Hakana Recbera rezultatom 22:13.

Vaterpolisti Srbije, zvanični olimpijski šampioni, poraženi na startu OI

Vaterpolo reprezentacija Srbije, zvanični olimpijski šampion, porazom je započela turnir u Tokiju, nakon što je danas u meču prvog kola B grupe poražena u duelu sa Španijom sa 13:12.

Oluja se približava Tokiju, zabrinuti za raspored na Olimpijskim igrama

TOKIO - Tokio, domaćin Letnjih olimpijskih igara koje su startovale u petak, očekuje oluju čiji je početak već poremetio raspored takmičenja.

Forbes: Nikad lošija gledanost Igara

Forbes je objavio da je otvaranje Olimpijskih igara u direktnom prenosu gledalo 17 miliona Amerikanaca, što je drastično manje nego prijašnjih godina.

Prva teniserka svijeta eliminisana sa olimpijskog turnira

Prva teniserka svijeta, Australijanka Ešli Barti, završila je učešće na olimpijskom turniru već u prvom kolu.

Nedžad Husić u polufinalu, najbolji rezultat u istoriji BiH na Olimpijskim igrama

Nedžad Husić (19), tekvondoista BiH, plasirao se u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju u kategoriji do 68 kilograma, nakon što je u četvrtfinalnom okršaju savladao Egipćanina Mahmouda Abdulrahamana 8:7.

Endi Mari se povukao sa Olimpijskih igara

Britanski teniser Endi Mari neće braniti zlatnu medalju u singlu na Olimpijskim igrama.

Novak Đoković oborio još jedan rekord u Tokiju

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković uspješno je započeo pohod na olimpijsko zlato pobjedom protiv Uga Delijena, a usput je tim trijumfom ostvario brojku kojom je ponovo nadmašio najveće rivale. Verovatno to nije ni znao u trenucima kad se meč završio.

Bogdanović nakon osvajanja bronze: Srećna sam, ali mi je krivo zbog poraza

Jako sam srećna zbog medalje, srećna sam što sam dobila drugu šansu da se borim za odličje na ovim Olimpijskim igrama, ali i dalje mi je krivo što sam poražena u prvom kolu, izjavila je srpska tekvondistkinja Tijana Bogdanović poslije osvajanja bronzane medalje u Tokiju kroz "repesaž".

Nole i Tuka se družili u Tokiju

Dvojica najboljih sportista Bosne i Hercegovine i Srbije, atletičar Amel Tuka i prvi teniser svijeta Novak Đoković sreli su se u Olimpijskom selu u Tokiju.

Tijana Bogdanović osvojila bronzu, druga medalja za Srbiju na OI

TOKIO - Tijana Bogdanović je osvojila novu medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama. Ona je u borbi za bronzu savladala Japanku Miu Jamadu sa 20:6.

Tijana Bogdanović izborila meč za bronzu

TOKIO - Srpska reprezentativka u tekvondou Tijana Bogdanović izborila je meč za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama, pošto je danas u repasažu pobijedila Kineskinju Jingju Vu 12:9

Lanu Pudar 24 stotinke dijelile od polufinala

​TOKIO - Reprezentativka Bosne i Hercegovine u plivanju Lana Pudar završila je trku na 100 metara na Olimpijskim igrama u Tokiju sa vremenom 58.32.

Olimpijski krugovi zasijali u parku Republike Srpske za sreću sportistima

BEOGRAD - Olimpijski krugovi zasijali su u parku Republike Srpske u Beogradu čime su grad i gradonačelnik Zoran Radojičić poželjeli sreću srpskim sportistima na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Delijan oduševio Novaka: Razmijenili par riječi i tražio mu dres

Novak Đoković se bez većih problema plasirao u drugo kolo Olimpijskih igara, pošto je savladao Uga Delijena iz Bolivije sa 6:2, 6:2.