Ubistvo Ćuluma

Šakić podigao ruke uvis čim je čuo policiju

BANJALUKA - Siniša Šakić (35) zvani Kinez iz Banjaluke, uhapšen je danas u jednom banjalučkom kafiću, a kada je čuo policiju digao je ruke uvis.

Siniša Šakić će biti pušten nakon kriminalističke obrade

BANJALUKA - Siniša Šakić, zvani Kinez, za kojim je bila raspisana potraga zbog sumnje da bi mogao imati informacije u vezi sa ubistvom Slaviše Ćuluma, biće pušten nakon kriminalističke obrade, potvrđeno je “Nezavisnim novinama”.

Šakić još nije predat Tužilaštvu

BANJALUKA - Republičkom javnom tužilaštvu još nije predat uhapšeni Siniša Šakić, osumnjičen da bi mogao imati informacije u vezi sa ubistvom Slaviše Ćuluma u Banjaluci, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu.

Šakić pješice došao na granicu, uhapšen nakon provjere dokumenata

BANJALUKA - Siniša Šakić (35) zvani Kinez iz Banjaluke, za kojim je raspisana potraga nakon što je ubijen njegov sugrađanin Slaviša Ćulum (36), mirno je danas, sat prije podneva, došetao iz pravca Hrvatske na Granični prelaz Gradina, gdje su mu stavljene lisice na ruke.

Šakić predat MUP-u RS

BANJALUKA - Pripadnici Granične policije BiH predali su danas Sinišu Šakića pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske na dalje postupanje, rečeno je u MUP-u Srpske.

"Nezavisne" saznaju: Šakić došao iz Hrvatske i pao na granici

BANJALUKA - Siniša Šakić, zvani Kinez, za kojim je bila raspisana potraga zbog sumnje da se može dovesti u vezu sa ubistvom Slaviše Ćuluma, ušao je u BiH iz Hrvatske, saznaju “Nezavisne”.

Uhapšen Siniša Šakić

BANJALUKA - Siniša Šakić, zvani Kinez, za kojim je bila raspisana potraga zbog sumnje da se može dovesti u vezu sa ubistvom Slaviše Ćuluma, uhapšen je, potvrđeno je “Nezavisnim novinama”.

Ćulum izrešetan, koban bio hitac u glavu

BANjALUKA - Ubice su Slavišu Ćuluma bukvalno izrešetali i pogodili ga sa više od deset metaka po cijelom tijelu, a jedan u glavu, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Potjernica za Sinišom Šakićem koji se dovodi u vezu s ubistvom Slaviše Ćuluma

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisalo je potjernicu za dva lica koja se direktno dovode u vezu sa izvršenjem krivičnog djela Teško ubistvo Slaviše Ćuluma u Dragočaju kod Banjaluke.

Ubistvo Ćuluma: Potraga za još jednim licem, Žandarmerija pretresa u Gradišci

GRADIŠKA, BANJALUKA - Policija je raspisala potragu za još jednim licem zbog sumnje da se može dovesti u vezu s jučerašnjim ubistvom Banjalučanina Slaviše Ćuluma, saznaju "Nezavisne".

Blokiran prilaz kući ubijenog Ćuluma, u Dragočaju brojne policijske patrole

BANJALUKA - Prilaz kući Slaviše Ćuluma, koji je juče ubijen u banjalučkom naselju Dragočaj, i dalje je blokiran.

MUP raspisao potragu za osobom koja se dovodi u vezu sa ubistvom Ćuluma

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisalo je potragu za jednom osobom koja se direktno dovodi u vezu sa ubistvom Slaviše Ćuluma, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Poziv građanima da pomognu u identifikovanju osumnjičenih za ubistvo Ćuluma

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske objavilo je fotografije i video-snimak na kojima se vide dva lica sa kacigama na motociklu za koje se sumnja da su izvršioci krivičnog djela teško ubistvo Slaviše Ćuluma.

Fotografije izrešetanog golfa Slaviše Ćuluma

BANJALUKA - Osuđivani banjalučki kriminalac Slaviša Ćulum ubijen je u petak u naselju Dragočaj, a "Nezavisne" su došle u posjed fotografija sa mjesta zločina.

Objavljen i video snimak osumnjičenih za ubistvo Slaviše Ćuluma

BANJALUKA - Nakon fotografija, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske objavilo je i video snimak na kojem se vide osumnjičeni za teško ubistvo Banjalučanina Slaviše Ćuluma u naselju Dragočaj.