Kuća i vrt

Otvorene police u kuhinji

Otvorene police u kuhinji
Otvorene police u kuhinji

Prilika da se pohvalite svojim najljepšim čašama, servisima, činijicama, vazama

Kada se pravilno koriste, otvorene police u kuhinji postaju i dekorativni element i mjesto za odlaganje stvari. One omogućavaju da vam sve što često koristite bude nadohvat ruke, ali istovremeno daju potpuno novi izgled kuhinji.

Tanjiri, čaše, šoljice, činijice predstavljaju stvari koje koristite svakoga dana i moraju biti predmeti koji igraju glavnu ulogu na vašim policama. Često ih koristimo pa će nam biti olakšan pristup, a istovremeno se neće gomilati prašina jer ih stalno i peremo.

Otvorene police su dobile lošu reputaciju zato što većina misli da su lako lomljive. To, naravno, nije tačno, važno je samo da se dobro pričvrste i opasnosti nema. Takođe, mnogima je problem što su im neophodne stvari visoko, ali se to lako rješava uz pomoć hoklice ili lijepih malih merdevina.

Otvorene police su prilika da istaknete ljepotu svojih divnih servisa za ručavanje koje vadite samo povremeno, kada su praznici. Takođe, na njima možete da držite svoje kuvare, vaze za cvijeće i sve druge sitnice koje su bile sakrivene od pogleda, a vama je stalo da ih svi vide.

Na ovakve police sigurno nećete stavljati teške sudove, kuhinjske aparate, šerpe i lonce. Zato je jasno da je idealna kombinacija za kuhinju spoj običnih ormarića i otvorenih polica, što je i praktično. Sve što nije “lijepo za oko” držaćete u ormarićima, a ostalo na kuhinjskim policama.

(novosti)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije