Kuća i vrt

Sandra Bulok prodaje kuću s privatnom plažom

Sandra Bulok prodaje kuću s privatnom plažom
Foto: Klix.ba | Sandra Bulok prodaje kuću s privatnom plažom

Za samo šest miliona evra mogli biste živjeti poput holivudske glumice Sandre Bulok. Naime, ona je svoju predivnu kuću s privatnom plažom stavila na prodaju i to za 5,7 miliona evra zajedno sa svim namještajem.

Ova kuća prostire se na 3.360 metara kvadratnih s velikom kuhinjom, kućnom teretanom, košarkaškim igralištem, bazenom i privatnim ulazom na plažu. Kuća se nalazi na otoku Tibi.

Smještena je na plaži koja ima gotovo tri hektara, ima sav namještaj. Glavna kuća ima četiri spavaće sobe i dnevni boravak s kaminom, ležernom kuhinjom i prostranom trpezarijom.

Novi vlasnici u svom domu imaće i kućnu teretanu, koja takođe ima prostranu sobu za rekreaciju s stolovima za stolni tenis.

Takođe budući kupci mogu uživati u večeri na otvorenom ili se odmarati i čitati knjige na ljuljašci. Veranda izvan dnevnog boravka i trpezarije gleda na bazen i veliko travnato dvorište. Takođe ima privatni i siguran pristup plaži.

Uz glavnu kuću nalazi se i pansion s tri spavaće sobe, koji ima dnevni boravak otvorenog tipa, trpezariju i kuhinju s kaminom.

Sandra je ovu kuću 2001. godine kupila za 1,49 miliona dolara.

(klix.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije