Ljepota

Bijele pantalone za svaku priliku

Bijele pantalone za svaku priliku
Foto: N.N. | Bijele pantalone za svaku priliku

Pantalone su nesumnjivo jedan od najpopularnijih modnih komada koji rado nosimo tokom cijele godine, a odlična vijest za sve njihove ljubiteljke je da ove toplije sezone dominiraju trendovima - i u bijeloj boji. Nosive u svim prilikama, bijele pantalone možete stilizovati uz elegantne komade poput svilenih topova i blejzera, ali i uz patike te pamučne majice s printom.

Sportsko izdanje

Jednostavne i svestrane, bijele pantalone, prije svega one od teksasa, idealne su za svakodnevne sportske kombinacije koje obožavamo. Ovog proljeća nećete pogriješiti ako ih nosite uz megapopularne "tatine tenisice", majicu s printom i uvijek trendi teksas jaknu. Cjelokupnu kombinaciju podići će zanimljivi model čarapa koje su ove proljetne sezone apsolutni hit.

Večernji izlazak

Bijele pantalone savršena su alternativa crnim i plavim modelima i odličan odabir za večernji izlazak u kojem nećete proći nezapaženo - posebno ako se odvažite i odaberete model koji seže do koljena. Dodajte mu cipele s uzorkom, ženstveni top s čipkom i sve zaokružite šik blejzerom. Jednostavno, a upečatljivo!

Za kafu

Proljećni dani idealni su za ispijanje kafe na suncu, u društvu dobre knjige ili prijateljica. Koju god opciju odaberete, bijele pantalone odlična su polazna tačka za bilo kakvo modno kombinovanje. Omiljeni odabir ovog proljeća pada na upečatljivi roze top u kombinaciji s svijetloroze patikama i pink sunčanim naočarama - jer svijet je ljepši kada ga gledamo kroz roze naočale.

Outfit za sastanak

Nezavisno od toga je li riječ o izlasku s dugogodišnjim partnerom ili o prvom sastanku, činjenica je da uvijek želimo zablistati. Tako svoje bijele pantalone možete kombinovati uz top s čipkom, ženstvenim sandalama s visokim potpeticama i nezaobilaznom kožnom jaknom.

Poslovni look

Ovaj komad odjeće pronašao je svoje mjesto i u poslovnom ormaru. Savjetujemo vam odabir popularnih trapez modela koje možete kombinovati uz bijele sandale i majicu u neutralnim tonovima te upotpuniti kardiganom ili blejzerom u nekoj upečatljivoj nijansi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije