Ljepota

"Brazilka" ide u penziju, sada je u trendu nešto drugo

"Brazilka" ide u penziju, sada je u trendu nešto drugo
Foto: Ilustracija | "Brazilka" ide u penziju, sada je u trendu nešto drugo

Kako je "brazilka" postala hit u jednom trenutku, sada, prema savjetima eksperata ide u penziju. Njeno vrijeme je prošlo i opet je u modi prirodan izgled ženske intimne regije.

"Daily Mail" prenosi pisanje magazina "Vogue" koji kaže:

"Stidne dlake su opet hit".

Dr Eden Fromberg kaže da je primijetila kod žena da sve češće dolaze "prirodno" na preglede i da su postale svjesne da njihovo tijelo nije samo vizuelni objekat.

Tako su i poznate dame kao što su Kameron Dijaz, Gvinet Paltrou i Lejdi Gaga ovaj trend već promovisale.

Govorile su u prethodnom periodu o tome da "više vole prirodan izgled", a nedavno je i jedan hirurg zadužen za transplantaciju kose rekao da sve više žena dolazi sa zahtjevom da im se "vrati maljavost" poslije laserskih epilacija intimnog područja.

Dr Fromberg savjetuje da ubuduće, ako želite da vratite prirodan izgled, intimne dlačice skraćujete makazama. To će ojačati dlaku i pospješiti njen rast.

"Izbjegavajte brijače, a ovo područje treba da njegujete organskim sapunima. Takođe, uvrstite i piling u vašu rutinu njege intimne zone", navodi dr Fromberg uz savjet da dame izbjegavaju veš od vještačkih materijala i usku odjeću koja može da spriječi normalan rast stidnih dlaka.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije