Ljepota

Dašak jeseni na noktima

Dašak jeseni na noktima
Foto: Twitter/@outrageouswell | Dašak jeseni na noktima

Bez obzira na to da li volite regularni manikir, gelove ili lakove, nadogradnju ili plastične vještačke nokte, naljepnice, akril, vrijeme je da sa jarkih ružičastih, žutih, plavih nijansi, pređete u zagasitije zlatne jesenje tonove.

Izbor je veliki jer je poznato da je jesen prebogata bojama i motivima koji mogu da inspirišu.

Od klasične mat braon boje ili sjajne smeđe, preko narandžaste, sive, žute, u toplim ili hladnim nijansama, šta god izabrali pojedinačno ili u kombinaciji - nećete pogriješiti.

Možete se odlučiti i za malo drugačiji frenč metod - umjesto bijele i boje kože, kombinujte jesenje boje.

Od motiva možete izabrati jesenje cvjetiće koje možete i sami, ako ste malo vješti crtati po nokatnoj ploči. Tu je naravno i jesenje lišće. Ako vam je komlikovano da ih crtate, iskoristite trik sa naljepnicama.

U obzir dolaze i zagasito zelena boja, ali i boja četinara koji ostaju zeleni i u ovim svježijim danima.

Naravno, tamno bordo boja ne izlazi iz mode sa noktiju ni u jesenjim danima. Kao vrlo upečatljiva, dovoljna je i samostalna, dok sa drugim nježnijim nijansama možete eksperimentisati i kombinovati različite boje i motive za svaki nokat posebno.

Upečatljive su i ultra-sedefaste zlatne metal nijanse koje će rukama dati nezaboravan sjaj. Nemojte ih kombinovati sa drugim bojama niti iscrtanim detaljima, jer i ovdje važi pravilo da je manje - više.

Motivi opalog lišća, jesenjeg cvijeća, kore drveta, ali i bundeve, žireva, kestenja... sve se to može naći na vašim noktima ove jeseni, a iako niste majstor crtanja, probajte - možda probudite umjetnika u sebi. U svakom slučaju, profesionalni saloni su uvijek na raspolaganju.

 

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije