Ljepota

Keli Bruk, ljepotica sa oblinama (FOTO)

Keli Bruk, ljepotica sa oblinama (FOTO)
Foto: Instagram | Keli Bruk, ljepotica sa oblinama (FOTO)

Britanska manekenka, glumica i voditeljka, Keli Bruk, poznata je po svojoj bujnoj figuri i lijepom licu.

Ona je, prema istraživanju Univerziteta Teksas, 2016. godine, proglašena za ženu sa najlepšim tijelom na svijetu.

Njene mjere su tada bile 99 x 63 x 91 centimetara, što se smatralo idealnim proporcijama. Međutim, Keli je tokom godina imala različite faze u svom izgledu, od mršavice do punije žene.

Zbog svoje težine, često je bila na meti kritika i podsmjeha, ali je uvijek isticala da voli svoje tjelo i da se oseća srećno u svojoj koži.

Keli je na javnoj sceni prisutna od 16. godine, kada je započela karijeru kao model.

Radila je za mnoge poznate brendove i časopise, kao što su FHM, Maksim, Plejboj i Viktorijas sikrit. Bavila se i voditeljstvom i glumom, pojavljujući se u mnogim filmovima i serijama.

Keli je imala nekoliko ljubavnih veza sa poznatim muškarcima, kao što su Džejson Stetam, Bili Zejn i Tom Evans. Trenutno je u braku sa Džeremijem Parizijem, sa kojim živi u Londonu.

Tokom godina mjenjala je svoj izgled, ali je uvijek zračila samopouzdanjem i seksepilom. Ona je jedna od rijetkih žena koje su uspele da probiju stereotipe o savršenom telu i da pokažu da lepota dolazi u različitim oblicima i veličinama.

"Keli je inspiracija za mnoge žene koje se bore sa prihvatanjem svog tjela i koje žele da se osećaju dobro u svojoj koži", navodi Magazin politikin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije