Ljepota

Niske temperature donijele popuste do 70 odsto

Niske temperature donijele popuste do 70 odsto
Foto: Ustupljena fotografija | Niske temperature donijele popuste do -70 odsto

Kada ste posljednji put prošetali kraj neke radnje i u izlogu ugledali popust do 70 odsto?

Iako su praznici završili, počeo je onaj period u godini koji stvarno volimo, a to je period popusta u radnjama. Zimska odjeća je na sezonskom sniženju, kao i brojni odjevni komadi koje možete nositi i kada prođe hladno vrijeme, a “Designer Outlet Croatia" se nametnuo kao shopping destinacija iz snova sa svojim popustima koji sežu čak do 70 odsto.

Shopping gradić “Designer Outlet Croatia”, koji je ujedno i najveći outlet kompleks u Hrvatskoj, smješten je preko puta robne kuće IKEA, na jugoistoku Zagreba, uz A3/E71, čvor Ivanja Reka A4/ E71, te je samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba, a iz Banjaluke do njega se stiže za manje od dva sata.

Upravo kod njih u toku je Winter sale koji donosi genijalne popuste na omiljene brandove kao što su Ted Baker, Hugo Boss, Adidas, GAP, Puma, Lacoste, Guess, Replay, Fashion&Friends i mnoge druge.

Pored lepeze brendova i radnji u kojima svako može da nađe nešto za sebe ono što je nadasve primamljivo je da je u cijelom kompleksu “Designer Outletu Croatia” ponuda u svim prodavnicama na početnom sniženju od 30 odsto, na šta svaka trgovina daje dodatna sniženja pa cijene padaju i do 70 odsto.

Puf jakna, farmerke ili hlače širokih nogavica koje smo nosili ove, ali koje ćemo nositi i sljedeće godine, svestrana dnevna pamučna haljina i pletivo koje će unijeti dozu topline u svaki izgled samo su neki od odličnih modela s kojima ne možete pogriješiti i koji će se uvijek nositi, a možete ih naći po sniženim cijenama unutar “Designer Outlet Croatia” u radnjama poput Tom Tailora i Pume.

Poznato je da dobar kaput traje godinama ako je načinjen od vrhunske vune i ako ga adekvatno tretirate. Prolaz će uvijek imati klasični kaputi u crnoj boji koji se mogu naći u s.Oliveru.

Kada je riječ o vrhunskoj izradi i kvalitetu, tu je i premium brend Patrizia Pepe, koji u svojoj ponudi ima ženske kapute i jakne jedinstvenih krojeva i najfinijih materijala. Udobnost i elegancija kojima odiše svaki komad mogu se spojiti i sa dinamičnim aksesoarom i obućom.

Čizma glavu čuva

Kada je riječ o sezonskim sniženjima, svi znaju da je najbolja investicija ona u bezvremenske odjevne komade, a naročito u modne dodatke. Kvalitetnu torbu ili cipele uvijek je dobro imati u ormaru. Radnje kao što su Mass i Nine West su prepune trendi, udobnih i toplih modela koji su trenutno na vrtoglavim sniženjima. Inuikii zimske gležnjerice već godinama su među najpopularnijom obućom u hladnim mjesecima. Sada već uživaju kultni status poput UGG čizama, koje već godinama ne izlaze iz mode. One su udobne i tople, lijepo izgledaju u hrpi različitih kombinacija, a pored drugih trendi komada mogu da se nađu u Fashion&Friends radnji.

 

Topli zagrljaji

Topla, ispunjena jakna mnogima je neizostavan dio zimske garderobe, posebno u danima kada se temperature približe nuli ili padnu ispod nje. Dobru jaknu nosimo sve do proljeća i vadimo je iz ormara čim ljeto završi. Ako ste u potrazi za dobrom zimskom jaknom, u “Designer Outletu Croatia” možete da ih nađete na popustu do čak 70 odsto u Regatta radnji.

Kombinacija za svaku priliku

Bilo da je riječ o dnevnim ili večernjim outfitima, najbolji su odjevni predmeti u kojima možete biti brzo dotjerani. Upravo za takve kombinacije najbolje i najlakše je izabrati haljinu ili udobnu bluzu. Inspiraciju za savršeni look možete da potražite u “Designer Outletu Croatia” sve do kraja februara/veljače.

"Designer Outlet Croatia" potpuno drugačije iskustvo kupovine ne pruža samo nevjerovatnim popustima, već na ovoj lokaciji možete da nađete i igraonicu za djecu, kafić, pekaru, gdje možete i da pojedete nešto u pauzi od kupovine.

Od igle do lokomotive

Idealan shopping je onaj kada sve možete da nađete na jednom mjestu, a baš takvo iskustvo pruža pitoreskni gradić "Designer Outlet Croatia" u kojem pored poznatih modnih brendova mogu da se nađu i radnje sa kućanskim aparatima i posuđem poput Home & COOK, koja je službena trgovina marki: EMSA, Kaiser, Krups, Lagostina, Moulinex, Rowenta, Tefal, Silit i WMF, gdje po sniženim cijenama možete da nađete modlice za kolače, kafe-aparate, štapne usisivače, pegle za kosu, ali i predivne setove posuđa i escajga. Još jedna radnja koja potpuno osvaja niskim cijenama je i radnja Family, iza koje stoji kompanija "Intertekstil Stanić", koja je jedno od najzvučnijih imena na hrvatskom tržištu tekstila.

Samo jedna šetnja po šarenim ulicama “Designer Outlet Croatia” gradića je dovoljna da otkrijete vodeće svjetske brendove posvećene kreiranju odjevnih komada i dodataka za sve sportske i outdoor aktivnosti. Ukoliko vam je potrebno više fashion inspiracije i ukoliko želite ostati u toku sa najnovijim informacijama, sve možete da pronađete na OVOM LINKU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije