Kuća i vrt

Kako da uredimo enterijer smaragdno zelenom

Kako da uredimo enterijer smaragdno zelenom
Foto: Printscreen/Pinterest | Kako da uredimo enterijer smaragdno zelenom

​Dekoracija doma može da bude veliki izazov, posebno ako želite da spojite nekoliko stvari, da napravite dom koji ide u korak sa trendovima, a istovremeno je miran i opuštajući.

Kao i u ostali sferama, tako i u enterjeru, svaka godina nosi posebna obilježja. Dizajneri ove godine kao omiljenu ističu smaragdno zelenu.

Ne samo zbog svoje svestranosti i sposobnosti da upotpuni mnoge boje, dizajne i dekore, već i zato što boja može da stori dom koji je istovremeno topao, umirujući i privlačan.

Podijelili su nekoliko prijiedloga dizajnera o lijepim načinima dizajna sa smaragdno zelenom i o tome kako da je dodamo domu, a da ne napravimo grešku:

Počnite sa malim detaljima

Ako unosite ovu boju po prvi put, stručnjak za dizajn enterijera, Ričard Petrie kaže da je najbolje da za početak krenete sa malim promjenama.

"Smaragdno zelena odlično funkcioniše kao boja za bilo koju sobu u vašem domu. Posebno dobro funkcioniše sa prirodnim tonovima drveta i monohromatskim šarama kako bi se stvorio moderan izgled."

Ukoliko ste ipak za minimalizam možete da dodate plišanu sofu u ovoj modernoj boji. Ili da za početak to budu samo jastuci.

Dopuna braon boji

Ako tražite opuštajući osjećaj to bi moglo da se postigne korišćenjem smaragdno zelene sa drugim tamnim bojama stvorite.

 

(NovostiMagazin)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije