Putovanje

Banjalučki bloger u Trebinju

Banjalučki bloger u Trebinju
Foto: N.N. | Banjalučki bloger u Trebinju

TREBINJE - Banjalučanin Robert Dacešin, mladi bloger i putopisac, koji je ujedno i vlasnik i urednik popularnog bloga "Rio - Priče sa putovanja", postavio je na društvenim mrežama svoju novu putopisnu video-priču o Trebinju.

Dacešin, koji inače govori pet jezika i proputovao je pedeset zemalja na pet kontinenata, nedavno je posjetio Trebinje i istraživao znamenitosti, ljepote i turističku ponudu ovog grada, a svoja iskustva pretočio je u atraktivnu turističku reportažu.

Dacešin, inače magistar ekonomije, bavi se digitalnim marketingom koji mu je, kako kaže, pomogao da napravi ovaj blog.

"To je moj najdraži projekat kroz koji želim da ti pomognem da ostvariš sve svoje putničke snove o kojima si oduvijek sanjao", poručuje na blogu Dacešin.

"Rio - Priče sa putovanja" je regionalno prepoznatljiv, izuzetno posjećen i aktivan blog sa mnoštvom zanimljivih priča, putopisa i reportaža iz svih dijelova svijeta, a priča o Trebinju je vrlo posjećena.

Snimanje reportaže o najjužnijem gradu Republike Srpske sa popularnim je blogerom dogovorila Turistička organizacija grada Trebinja u okviru redovnih godišnjih aktivnosti na turističkoj promociji grada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije