Putovanje

Bogata ponuda hotela za ljetovanje u Hurgadi s avio-letovima iz Banjaluke

Bogata ponuda hotela za ljetovanje u Hurgadi s avio-letovima iz Banjaluke
Foto: N.N. | Bogata ponuda hotela za ljetovanje u Hurgadi s avio-letovima iz Banjaluke

Ponuda turističke agencije "Kontiki Travel" za ljetovanje u Hurgadi zaista je bogata, te će putnici moći da biraju između hotela sa četiri ili pet zvjezdica.

Kada je riječ o cijenama one su završnoj fazi pripreme i ono što sada možemo reći je da su to iznosi koji će se kretati od 1.100 KM po osobi, kazao je za "Nezavisne" Srđan Udovičić iz marketing tima agencije "Kontiki Travel".

Udovičić pojašnjava da će cijene biti formirane i u zavisnosti od perioda boravka u popularnom egipatskom ljetovalištu, te da će putnicima u okviru odabranog aranžmana u cijeni biti obezbijeđena avionska karta na relaciji Banjaluka - Hurgada, 10 noćenja u hotelima s all inclusive uslugom, te transfer na destinaciji.

Naglašava da je u ponudi veliki broj hotela sa besplatnim smještajem za jedno ili dvoje djece, što Hurgadu čini idealnom destinacijom i za porodični odmor.

A putnici koji predstojećeg ljeta odluče da iz Banjaluke "polete" put zemlje slavnih faraona, impozantnih piramida, Crvenog mora i pješčanih plaža u ponudi "Kontki Travela" moći će, između ostalih, da biraju smještaj u all inclusive hotelima sa četiri zvjezdice - "Sanny days" i "Protels grand seas resort", te hotelima koji broje najveći broj zvjezdica - "Pyramisa sahl hasheesh", "Swiss inn resort", "Carribien world soma bay", te "Hilton plaza".

Medijski radnici koji trenutno borave u Hurgadi u okviru info media ture uvjerili su se da hoteli posjeduju različito rangirane smještajne kapacitete, jedan ili više restorana i bazena, pješčane plaže i brojne druge sadržaje koji, u zavisnosti od ponude, uključuju i animacije za mališane, a u restoranima se po principu švedskog stola poslužuju doručak, ručak i večera, dok su bezalkoholna i alkoholna pića domaće proizvodnje besplatno dostupna tokom cijelog dana, a peškiri, ležaljke i suncobrani, bilo na bazenu ili plaži, ne naplaćuju se dodatno.

"U ponudi su hoteli koji su uređeni na tradicionalan način, te u njima možete da osjetite kulturu i duh Egipta, ali i oni ultramoderni koji gostima nude uslugu u rangu hotela na top turističkim destinacijama širom svijeta", zaključuje Udovičić.

Podsjećamo, prvi put direktni letovi u trajanju od tri i po sata iz Banjaluke za Hurgadu biće organizovani tokom predstojeće turističke sezone.

U narednom periodu agencija "Kontiki Travel" na svojoj internet prezentaciji i društvenim mrežama objaviće ponude za hotelski smještaj u Hurgadi, te će zainteresovani putnici moći pronaći sve potebne detalje u vezi s ljetovanjem u Egiptu.

O hotelima

"Sanny days"

Hotel "Sanny days" smješten je na obali Crvenog mora, na početku starog dijela Hurgade i posjeduje dvije plaže, jedna je pješčana u vidu lagune, a druga je sa koralima za ljubitelje snorklnga.

Sadržaj: Recepcija, lobi, glavni restoran "Mirette", italijanski restoran "Aldante", riblji restoran "Orca", lobi bar, bar kod bazena, bar na plaži, internet cafe, spoljašnji bazen, dečiji bazen, dečiji klub od četiri do 12 godina, igralište, šoping pasaž, mini fudbal, sportovi na vodi, teretana, SPA centar, sauna, parno kupatilo, bilijar, skvoš, odbojka na plaži, vaterpolo, animacioni program.

"Protels grand seas resort"

Hotel "Protels grand seas resort" smješten je u južnom dijelu Hurgade i posjeduje privatnu pješčanu plažu gdje je veći dio kupališna zona bez korala.

Sadržaj: Glavni restoran, dva spoljašnja bazena od kojih jedan dječiji, bar na plaži, bar na bazenu, teren za odbojku, teren za tenis, multifunkcionalni teren za sportove, akva centar, fitnes centar, sto za bilijar i za stoni tenis, dječiji centar, više prodavnica, SPA i wellness centar sa hamamom, frizerski salon, aktivna animacija za odrasle i djecu.

"Pyramisa sahl hasheesh"

Ovaj hotel smješten je u regiji Sal Hašiš i nalazi se na samoj obali Crvenog mora. Plaža je pješčana sa koralnim priobaljem.

Sadržaj: Od sadržaja hotela gostima su na raspolaganju dva spoljašna bazena, od kojih se jedan grije, dva dječja bazena, klub za djecu i aqua park, tursko kupatilo, parno kupatilo, đakuzi, saunu i potpuno novo orpemljenu teretenu. Gosti takođe mogu uživati u jednom od tri a la cart restorana.

"Swiss inn resort"

"Swiss inn resort" smješten je u srcu popularnog odmarališta Memše, na privatnoj pješčanoj plaži bez korala.

Sadržaj: Brojnim sadržajima omogućava gostima prijatan odmor. Pored recepcije koja je otvorena 24 časa, gostima su na raspolaganju dva spoljašnja bazena (jedan se grije zimi), unutrašnji bazen, bazen za djecu, aqua park, restoran, a la cart restoran, bar pored bazena, bar na plaži, dječiji restoran, mini klub, animacija za djecu i odrasle, igralište za djecu, skvoš, teren za tenis, sportovi na vodi, fitnes centar, spa centar.

"Carribien world soma bay"

Ovaj rizort se nalazi u Soma Beju, 48 km udaljen od aerodroma u Hurgadi. Plaža je prostrana, pješčana sa postepenim ulaskom u vodu.

Sadržaj: Osim glavnog restorana gostima su na raspolaganju i četiri a la carte restorana, sedam barova, SPA i fitnes centar, dva spoljašnja bazena od kojih se jedan grije zimi, aqua park, teniski, košarkaški i teren za odbojku na pjesku, večernje animacije, dječiji klub i igralište.

"Hilton plaza"

Hotel "Hilton plaza" jedan je od luksuznijih hotel u Hurgadi i posjeduje vlastitu pješčanu plažu. Od centra grada udaljen je samo nekoliko minuta hoda.

Sadržaj: U uređenom vrtu nalazi se glavni bazen koji se grije zimi, sa đakuzijem. U okviru hotela je centar za sportove na vodi, a od dodatnih sadržaja nudi terene za skvoš i odbojku, SPA centar, teretenu, saunu, dječji klub, diskoteku. Osim glavnog restorana "Coral Café", hotel ima restoran na plaži, nekoliko a la carte restorana - italijanski, meksički, mediteranski, arapski i barove na plaži, bazenu i glavnoj zgradi. Tokom zimskog perioda dva spoljašnja bazena se griju.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije