Putovanje

"I ovog ljeta Trebinje te čeka"

"I ovog ljeta Trebinje te čeka"
Foto: N.N. | "I ovog ljeta Trebinje te čeka"
Vesna Duka

TREBINJE - Petnaestak turističkih novinara iz regiona boravilo je u Trebinju u studijskoj posjeti upriličenoj u svrhu turističke promocije ovoga grada, u okviru kampanje "I ovog ljeta Trebinje te čeka".

Predstavnike elektronskih, pisanih i internet medija iz Srbije, BiH, Hrvatske, Slovenije i Sjeverne Makedonije na Crkvini iznad Trebinja ugostio je i gradonačelnik Mirko Ćurić, napominjući da je dosta razloga da se posjeti Trebinje, poput kulturno-istorijskog nasljeđa, vjerskih objekata, vinarija, ali i gastronomske ponude i prelijepe prirode.

"Mi smo prije petnaestak godina imali samo jedan hotel, a danas je 25 hotela, motela, hostela, sa 3.200 ležajeva, i sve je u sezoni uglavnom puno, što dovoljno govori o privlačnosti Trebinja, koja je oduvijek bila evidentna, ali se vjerovatno nije dovoljno promovisala, a mi to nastojimo uraditi upravo ovakvim kampanjama", kazao je Ćurić.

On je takođe kazao da su u ovom gradu svjesni da svake godine turistima treba ponuditi nešto novo, a Trebinje se i u pandemiji spremalo za to što je novo i što može privući turiste.

"Uz pomoć Srbije se radi Duhovni centar Mrkonjići, koji već sada ima ogroman broj posjetilaca, ali postaje i veliko svetilište, pored srednjevjekovnih manastira, Hercegovačke Gračanice, koja je sagrađena za samo šest mjeseci, što je dokaz da sve možemo kada smo složni, i graditi uz pomoć naših ktitora, kakav je to slučaj ovdje, uz pomoć dvije vlade, Srbije i Republike Srpske, ali dobrim dijelom i sopstvenim sredstvima", istakao je Ćurić.

On je novinarima obećao da će ih u jednom od njihovih narednih studijskih putovanja ponovo dočekati nešto novo i drugačije u Trebinju, poput kanala oko Starog grada, koji se počinje graditi, i sličnih atrakcija. 

U trebinjskoj Turističkoj organizaciji se nadaju da će ovi novinari preko putopisnih  reportaža, priča i priloga široj javnosti prezentovati razloge zbog kojih će odmor provesti u Trebinju.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Marketing tim / 03.08.2021 12:59

Sinsay kao jedan od vodećih brendova LPP-a prednjači u širenju prodajne mreže na teritoriji Bosne i Hercegovine i Regiona.

Sinsay BiH | Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Pored ženske mode, nude odjeću i dodatke za muškarce, kao i atraktivnu kolekciju dječije odjeće. Čitavu ponudu dopunjuju ženska i muška oprema i kućni namještaj iz linije Home, što pečatom potvrđuje status uspješnog brenda životnog stila.

Širina asortimana ogleda se u veličini i karakteru prodavnice. Sinsay je brend koji nudi najnovije trendove po najpovoljnijim cijenama od 2013.

S površinama od 800 do 1.500 m2, novi komercijalni prostori nekoliko puta su veći od prvih Sinsay prodavnica zahvaljujući upotrebi inovativnih materijala, dizajnerskih dodataka i modernističkog osvjetljenja.

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Kolekcije su sve dostupnije zahvaljujući proširenju tradicionalne mreže prodavnica (povećanje komercijalnog prostora u poređenju sa istim periodom prošle godine). Razvoj je usmjeren ka tradicionalnom konceptu kako bi kupci imali punu pažnju i osjetili prisutnost i raspoloživost da se odgovori na njihove potrebe i želje.

Zbog ekspanzije širenja brenda, ova kompanija je u potrazi za prostorom u gradovima sa 10.000 stanovnika na teritoriji Bosne i Hercegovine, manji gradovi samo u određenim slučajevima, površine u rasponu od 800-1500 m2, u zavisnosti od lokacije, veličine grada, GLA projekta.

Sve zanimljive ponude možete poslati našem razvojnom timu na mail: [email protected].

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

LPP S.A. je međunarodna kompanija koja uspješno posluje u tekstilnoj industriji više od 20 godina. Upravljaju prepoznatljivim brendovima: RESERVED, Cropp, House, MOHITO i SiNSAY. Na tržištu Bosne i Hercegovine prisutni su od 2019. i uspješno posluju kroz mrežu od 6 maloprodajnih objekata svih brendova u Banja Luci i Mostaru, sa idejom da povećaju postojeću prodajnu mrežu.

Najčitanije