Rotkvica - borac protiv raka

Nekoliko istraživanja pokazalo je da rotkvice sadrže supstance koje važe za odlične borce protiv raka. Sadržaj vlakana u ovom povrću čini ih naročito efikasnim u ...

Rak najčešći uzrok smrti u Austriji

BEČ - U prošloj godini je u Austriji umrlo nešto više od 83.000 osobe, a najčešći uzrok smrti bilo je oboljenje od raka.

Erotska prepiska može negativno uticati na vaše mentalno zdravlje

Erotske fotografije, intimni dijalozi i online flert – moderne odnose teško je zamisliti bez sekstinga, jer većinu vremena provodimo jedni sa drugima na internetu.

Višnje dobre za srce, zglobove i kosti

Narodna medicina savjetuje sok od višnje za jače mišiće, odvar je dobro rješenje protiv grčeva, a redovno konzumiranje višanja sprečava dijabetes.

Mesna dijeta

Za dijetu ne postoje posebni recepti, jedino je važno hraniti se isključivo mesnim namirnicama i izbjegavati sve ostalo, pa čak i povrće i voće.

Što znači škripljenje zubima dok spavate?

Bruksizam, odnosno škripanje zubima, nije samo neugodno za onoga ko dijeli krevet s vama, nego može uzrokovati i određene zdravstvene probleme jer dok škripite, koristite ...

Zašto je dobro konzumirati probiotik

U današnje vrijeme navale različitih preparata za prevenciju i održavanje zdravlja, preparati probiotika uvjerljivo su najbrojniji.

Capsiplex: Svjetski preparat broj 1 za mršavljenje

Ne postoji čarobna tableta za mršavljenje, jer je skidanje viška kilograma – u većini slučajeva - stvar jednostavne računice: potrebno je dnevno potrošiti više kalorija ...