Život

Danko Trtić i Tamara Savić: Ljubav je važna, ali i građanska dužnost

Danko Trtić i Tamara Savić: Ljubav je važna, ali i građanska dužnost
Foto: Velibor Tripić | Danko Trtić i Tamara Savić: Ljubav je važna, ali i građanska dužnost

BANJALUKA - Ljubav je važna, ali građanska dužnost se mora ispoštovati.

To su nam danas pokazali Danko Trtić i Tamara Savić koji su čak i na dan svog vjenčanja izdvojili vrijeme da zajedno glasaju.

Kako su nam kazali mladenci, ako su oni na današnji dan izabrali jedno drugo njihova dužnost je da izaberu onog ko će njih predstavljati naredne četiri godine.

"Mi smo svadbenu salu zakazali prije godinu dana i tada nismo bili svjesni da je to baš na dan održavanja izbora", kazali su mladenci.

Kako su dodali, tek prije nekoliko mjeseci su shvatili da je vjenčanje na dan izbora, te su tada odlučili da će između crkvenog i opštinskog vjenčanja da ispune svoju građansku dužnost.

"Iako će neki ovo vidjeti kao privlačenje pažnje, mi samo želimo da razbijemo tenzije na današnji dan koji je svima stresan", kazali su mladenci.

Kako su istakli, reakcije ljudi su veoma pozitivne,  u šta se uvjerila ekipa "Nezavisnih novina" koja je događaj ispratila na licu mjesta.

Prisutni na biračkom mjestu nisu krili oduševljenje njihovom odlukom i pojavom, a mnogima su izmamili osmijeh na lice.

Iako su naši fotoreporteri danas bez ikakvih problema slikali izborni dan na biračkim mjestima širom BiH, fotografisanje mladenaca kako glasaju bilo nam je zabranjeno. 

Ovo fotografisanje smo prethodne sedmice najavili Gradskoj izbornoj komisiji, da bi danas na licu mjesta članovi biračkih odbora našem fotoreporteru saopštili da je supervizor CIK-a zabranio slikanje mladenaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije