Rusi planiraju da udvostruče izvoz vodke u SAD

KAZANJ - Veliki ruski proizvođač vodke "Tatspirtprom" planira da udvostruči izvoz svog proizvoda u SAD tokom 2018. godine, rečeno je TAS S-u.

Privatne agencije usavršile kako iskoristiti siromašne građane EU

ATINA - Privatne agencije za zapošljavanje nude nezaposlenim i zaduženim Grcima posao u nekoj od zemalja Evropske unije. Ali mnoge po dolasku na novi posao dočeka otrežnjenje.

Rusi planiraju udvostručiti izvoz vodke u SAD

KAZANJ - Veliki ruski proizvođač vodke "Tatspirtprom" planira da udvostruči izvoz svog proizvoda u SAD tokom 2018. godine, rečeno je TASS-u.

Šarović pooštrio procedure za izvoz voća i povrća u Rusiju

SARAJEVO - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine Mirko Šarović pooštrio je procedure za dobijanje sertifikata o bh. porijeklu voća i povrća koje ...

Kina postaje suvlasnik Rosnjefta

PEKING, MOSKVA - Kineska firma Huarong Aset Menadžment, pod kontrolom države, kupila je 36,2 odsto udjela u poslovnoj jedinici privatnog preduzeća CEFC Čajna Enerdži, preko ...

Merkel: Evropa mora biti spremna da odgovori SAD-u

BERLIN - Evropa mora biti spremna da odgovori na jednostrano uvođenje tarifa SAD na uvoz čelika i aluminijuma, izjavila je njemački kancelar Angela Merkel.

Promet banjalučke berze premašio 82.000 KM

BANJALUKA - Na Banjalučkoj berzi danas je ostvaren promet od 82.569 KM u 49 zaključenih poslova, podaci su iz Berze.

Vrijednost kriptovaluta za 12. mart 2018.

U nedjelji za nama vrijednosti su snažno porasle u prvoj polovini sedmice, sa kovanicama koje su testirale svoje mogućnosti rasta još od perioda pada u januaru, februaru.