Kraće liste kandidata za deset najboljih sportista RS

Stručni žiri 64. Izbora deset najboljih sportista RS obavio je lakši dio posla skrativši listu na deset kandidata, koji će se 21. decembra pojaviti na sceni Banskog dvora, a ...

Kuglaški klub "Revita" Banjaluka u dvorani Borik dočekuje KK Beograd

​Kuglaški klub Revita kao učesnik Lige šampiona ove godine će u osmini finala dočekati 08.12.2018. u 13 časova u kuglani JUSC Borik ekipu Beograda!

Šahistkinja umrla usred partije na turniru

Marina Zelić (71), hrvatska majstorica u šahu, preminula je od srčanog udara tokom partije na turniru.

Olimpijski komitet BiH izabrao najbolje: Cerićeva bez premca

​Džudo reprezentativka BiH Larisa Cerić dobitnica je nagrade sportista godine za 2018. godinu, koju je po osmi put dodijelio Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine.

Džošua: Spreman sam i za Fjurija i za Vajldera, šta ta budala čeka?

Britanski bokser Entoni Džošua odgovorio je na prozivku da izbjegava velike borbe, nakon okršaja Dionteja Vajldera i Tajsona Fjurija.

Džudistkinja s Daunovim sindromom iz BiH zlatna u Italiji

Azra Dedić iz Bihaća, prva zaposlena osoba u BiH s Daunovim sindromom, koja se već jedanaest godina aktivno bavi i džudom, osvojila je novu medalju, ovaj put zlatnu, na ...

Rvačima Bosne tri zlata u Beogradu

Članovi sarajevske Bosne osvojili su tri zlatne medalje na Međunarodnom rvačkom turniru, održanom proteklog vikenda u Beogradu.

Bokser u Istanbulu nosio majicu sa likom Marka Ivkovića

Srpski bokser Marko Nikolić boksovao je za vikend u Istanbulu, a u halu i ring je ušao noseći majicu sa likom pokojnog navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića.