Brazil i Rusija maksimalni, Kanadi set protiv moćnih Amerikanaca

Odbojkaši Brazila pobijedili su Australiju u tri seta u prvom meču druge faze Svjetskog prvenstva u Italiji i Bugarskoj.

Srbija poslije drame "srušila" Francusku

Odbojkaši Srbije pobijedili su Francuski sa 3-2 u setovima (22:25, 26:24, 25:20, 18:25, 18:16) u drugoj grupnoj fazi Svjetskog prvenstva.

Svjetska antidoping agencija ukinula suspenziju Rusiji

Svjetska antidoping agencija (WADA) obnovila je članstvo Rusije, čime je završena skoro trogodišnja suspenzija zbog dopinga pod okriljem države.

Odbojkaši Srbije nastavljaju takmičenje na SP

Odbojkaši su ostavili srce na terenu i svaka im čast. Odigrali su agresivno, a samo tako i mogu da pobjede Rusiju, jednog od pretendenata na medalju, rekao je Nikola Grbić ...

Ubijena jedna od najtalentovanijih golferki svijeta

Špankinja Selija Barkn Arozamena, evropska amaterska šampionka u golfu i najbolja sportistkinja Univerziteta Ajova, ubijena je na golf terenu u Koldvoter Linksu (SAD), na kome ...

Šestić pobjeđuje i u 67. godini, dobar turnir u Doboju

Poznati i trofejni dizač tegova Mile Šestić sa trijumfom i drugim mjestom završio je nastup na trećem memorijalnom turniru ”Miodrag Mićo Mirčetić 2018" u Doboju, a to mu ...

Zlato za Mandićevu i Bogdanovićevu u Poljskoj

VARŠAVA - Reprezentativke Srbije u tekvondou Milica Mandić i Tijana Bogdanović osvojile su zlatne medalje na međunarodnom turniru G1 kategorije u Poljskoj.

Srbija odlična protiv Australije

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobijedila je Australijom u četiri seta (25:20, 21:25, 25:17, 25:19), u četvrtom kolu Svjetskog prvenstva.