Novosti

Motofest u avgustu na tvrđavi Kastel

Motofest u avgustu na tvrđavi Kastel
Foto: N.N. | Motofest u avgustu na tvrđavi Kastel

BANJALUKA - Četvrti Motofest "Banjaluka 2021" ove godine biće održan od 20. do 22. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

I ovoga puta ljubitelji dvotočkaša imaće priliku da uživaju u brojnim sadržajima i programu ovog događaja, koji ih očekuju tokom dvodnevnog druženja. Kao i ranijih godina, cilj događaja je promocija motosporta i mototurizma u gradu na Vrbasu.

Organizator događaja MK "Stršljen" potrudiće se da i ovaj Motofest bude obogaćen brojnim sadržajima i kvalitetnim programom u kojem će uživati veliki broj bajkera iz zemlje i inostranstva.

Dnevni i večernji program obuhvatiće motosajam, na kojem će i ove godine učestvovati najpoznatiji svjetski motobrendovi, kao i proizvođači motoopreme, stunt vožnje, motodefile, bajkerske igre, izložbe.

Ni ove godine neće izostati humana strana događaja. Kroz humanitarnu tombolu biće prikupljena sredstva koja će se donirati Udruženju za pomoć licima s autizmom "Djeca svjetlosti" Banjaluka. Na Motofestu će nastupiti Nele Karajlić, "Van Gogh", "Galija", "Kerber", "Bjesovi", "Love Hunters", Đorđe David & "Death Saw", Ivana Peters i "Moreuz".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije