Auto zanimljivosti

Amerikanac uništio klasični Camaro zbog uvredljivih ponuda

Amerikanac uništio klasični Camaro zbog uvredljivih ponuda
Foto: AutoRepublika | Amerikanac uništio klasični Camaro zbog uvredljivih ponuda

Nevjerovatna priča ovih dana stiže iz SAD. Naime, tamo je jedan čovek odlučio da uništi relativno retki Chevrolet Camaro iz 1973. godine, i to samo zato što je bio nezadovoljan ponudama koje je dobio tokom akcije prodaje.

Svako ko je ikada pokušao da plasira automobil preko oglasa, zna koliko je tako nešto naporno i da se javljaju mnogi koji bi da "dobiju Toyotu po cijeni Fiata".

Čovek koji se na stranici Fejsbuka predstavio kao Džon Dendžer (ime je sasvim sigurno lažno pošto riječ "danger" znači "opasno") kaže da je pokušao da proda klasični američki "muscle car", ali je samo dobio 15 ponuda s veoma niskim cijenama, zbog čega je izgubio volju da nastavi sa oglasom, prenosi portal "Autorepublika".

Krajem video klipa priča da se u njegovom naselju prodaju tri slična Camara za sumu između 5.000 i 10.000 američkih dolara i da su potencijalni kupci koristili takve "leševe" sa propalim podovima kao izgovor da mu ponude male sume novca.

Kada je konačno "mentalno pukao", gospodin "Opasni" je uključio kameru na svom mobilnom telefonu i u narednih 40 minuta snimio sebe kako testerom uništava prelijepi Camaro druge generacije koji bi većina nas mogla samo da poželi u svojoj garaži. 

Snimak pokazuje da automobil nema motor ispod haube (agregat je kasnije viđen u garaži), ali i pored toga, ovaj automobil važi za odličnog predstavnika najslavnijeg perioda američke automobilske industrije. 

Nekoliko puta tokom snimka se može čuti kako diskutuje sa drugom osobom da je "izgubio živce" zbog uvredljivih ponuda i da želi da završi cijelu priču na ovaj način.

Na kraju video snimka. Džon kaže da će uskoro krenuti put otpada da tamo proda svog ljubimca "na kilo", ali ako iko želi da kupi odsečene dijelove to može da uradi u gradu Skrenton u američkoj saveznoj državi Pensilveniji.

Javnost je naravno jako iskritikovala ovaj potez, posebno zato što će Džon na otpadu dobiti maksimalno 300 dolara za ovog Camara, a nema sumnje da je vrijednost automobila bila daleko veća. Ostaje velika šteta što je uništen poželjni klasik, posebno zato što limarija djeluje kao da je u izuzetnom stanju bez vidljivih tragova hrđe.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije