Auto zanimljivosti

Pratite nas na Google news

Aston Martin iz 1985. uhvaćen na snimanju novog Džejms Bonda

Aston Martin iz 1985. uhvaćen na snimanju novog Džejms Bonda
Foto: N.N. | Aston Martin iz 1985. uhvaćen na snimanju novog Džejms Bonda
N.N.

​Snimanje novog nastavka Džejms Bond franšize, za sada radnim naslovom "Bond 25", je u toku. Jedna od scena novog filma snima se na vrlo poznatom "Atlantic Ocean" putu u Norveškoj, a jedna od najvećih lokalnih novinskih kuća, Dagbladet, uhvatila je dio akcije svojom kamerom.

U prvom videu se može vidjeti snimanje Aston Martina V8 Vantage iz 1985., dok drugi video pokazuje par modernih Range Rover Sportova i Toyotu Land Cruiser sa kraja prošlog vijeka.

Isti Aston Martin se pojavio 1987. godine u filmu “The Living Daylights,” što je ujedno bio i prvi put da se pojavio glumac Timoti Dalton u ovom poznatom serijalu. Zanimljivo je i da, automobil koji je sada snima, nosi istu “B549 WUU” registarsku tablicu kao i onaj korišćen u filmu sa Daltonom.

Nije još poznato ko vozi ovog V8 Vantagea, ali se može pretpostaviti da je to Bond, odnosno Danijel Krejg. Detalja o predstojećem filmu nema mnogo, osim da će biti premijerno prikazan na prolgeće 2020. godine. Rami Malek (glumio je Freddiea Mercuryja u filmu Bohemian Rapsody) će igrati ulogu „zloće“, dok će se Naomie Harris, Ben Whishaw i Ralph Fiennes vratiti kao agenti Eve Moneypenny, Q i M iz MI6.

(Dmotion.rs)

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije