Auto zanimljivosti

Audijevi pripravnici "sredili" TT Safari

Audijevi pripravnici "sredili" TT Safari
Foto: N.N. | Audijevi pripravnici "sredili" TT Safari

Izgleda da je veoma zabavno biti pripravnik u Audiju.


Njemačka marka dozvolila je svojim pripravnicima u razvojnom odjeljenju da puste mašti na volju i poigraju se na osnovi aktuelnog TT-a. Ekipa se zdušno prihvatila posla i predstavila jedan krajnje interesantan automobil.

Svoje djelo odlučili su da nazovu Audi TT Safari, te sam naziv upućuje na izgled vozila. Očito inspirisani Safari trendom koji u poslednje dvije, tri godine dominira na tjuning sceni pripravnici su odradili odličan posao!

Za one koji nisu upućeni, Safari podrazumijeva preradu automobila namjenjenog za upotrebu na asfaltu za izazove na svim terenima, kakvi se recimo mogu sresti na Dakar reliju.

Kako bi njihov automobil bio kadar “stići i uteći”, pripravnici su se odlučili da mu podare značajno veći klirens, gume za terensku vožnju, kao i dodatna svjetla za lakšu vožnju tokom noći. Mehanika je ostala ista, a zarad estetskog momenta dizajnirana je posebna kombinacija boja.

Na automobilu dominira žuta boja, te su i stakla “požutjela”, a slično se dogodilo i u unutrašnjosti vozila gde je ova boja prisutna gdje god da se pogleda.

Najveću promjenu pripravnici su napravili na zadnjem dijelu automobila gdje su izradili specijalno postolje gdje su postavljene dvije rezervne gume, preko potrebne za bilo kakav endurance automobilski izazov.

(AutoRepublika)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije