Auto zanimljivosti

Ferarijev tematski park u Abu Dabiju izabran za najbolji na svijetu

Ferarijev tematski park u Abu Dabiju izabran za najbolji na svijetu
Foto: N.N. | Ilustracija

Ferarijev poznati zabavni park u Abu Dabiju dobio je nagradu za najboji tematski park na svijetu. "The World's Leadin Theme Park" je dio godišnjeg takmičenja "World Travel Award", a gala veče je upriličeno u u Mukatu.

"Četiri godine zaredom smo vodeći tematski park na Bliskom istoku, ne možemo da budemo ponosniji. Ovo je legendarni tematski park pun uzbuđenja i sadržaja, činimo sve što možemo za naše goste. Veoma smo ponosni na ovu nagradu", izjavila je Bianka Samut, generalna menažerka parka "Ferrari world" u Abu Dabiju.

 

Ferarijev tematski park je napravljen prije gotovo deset godina u čast "duha Ferarijevog brenda", prenosi portal Motor1. Nalazi se na ostrvu Jas u Abu Dabiju i to je prvi Ferarijev tematski park na svijetu. Posjeduje najbrži rolerkoster na svijetu.

Park je otvoren za javnost 4. novembra 2010. godine pa je od tada dobio nagradu za vodeću turističku atrakciju na Bliskom istoku 2015. i 2016. godine, kao i nagradu za vodeći tematski park na Bliskom istoku 2017. i 2018. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije