Auto zanimljivosti

Ferrari slavi jubilej i predstavlja novi logo

Ferrari slavi jubilej i predstavlja novi logo
Foto: Ferrari promo | Ferrari slavi jubilej i predstavlja novi logo

Italijanski proizvođač kultnog statusa, a koji je fokusiran na razvoj egzotičnih automobila, Ferrari je najavio da će ova 2022. godina biti obilježena proslavom jubileja, odnosno 75. rođendana.

 

"Poseban logotip smo osmislili i prezentujemo ga u veoma posebnoj godini. U pitanju je skulptura sačinjena od hiljada dijelova izrađenih ovdje u našoj fabrici. Simbolično, svaki komad je memorisan od strane jednog od mojih kolega u Ferrariju. Ta slika predstavlja simbol duha Ferrarija, onog koji dijelimo svi mi ovdje u Maranelu, i koji želimo da podijelimo s našim kupcima i obožavaocima razasutim svuda po svijetu", rekao je Elkam.

Zvanični video materijal je poslužio i kao oruže za promociju vrijednosti koje i sama marka želi da simbolizuje. Mislimo na strast, timski rad, ponos, izvrsnost. Uključene su i neizbježne riječi koje se mogu pripisati apeninskom brendu, a to su tradicija, inovacije, gordost i snovi.

Naposlijetku, koje riječi bi na više vjerodostojan način mogle opisati Ferrari. I sam osnivač kompanije, Enco Ferari je jednom prilikom istakao: "Fabrike čine ljudi, mašine i zgrade. Ali, Ferrari je drugačiji. Mi smo sačinjeni samo od ljudi", prenosi AutoRepublika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije