Auto zanimljivosti

Kako da provjerite pritisak u gumama bez da idete na pumpu?

Kako da provjerite pritisak u gumama bez da idete na pumpu?
Foto: Ilustracija | Kako da provjerite pritisak u gumama bez da idete na pumpu?
N.N.

Redovno provjeravanje pritiska u gumama je veoma važno, ne samo da će vam pomoći da imate glatku vožnju, već će i pozitivno uticati na potrošnju goriva i tako vam sačuvati novac.

Naravno, jasno je i da će produžiti životni vijek vašim gumama.

Ali ako nemate vremena da redovno idete do pumpe kako biste provjeravali pritisak u gumama, onda je ova besplatna aplikacija prava stvar za vas.

TireCheck aplikacija dozvoljava vam da izaberete godište i model vašeg automobila, nakon čega slikate svaku gumu telefonom.

Aplikacija onda može da vam kaže da li je potrebno naduvati neku od guma, i još zanimljivije, koliko novca biste mogli da izgubite zbog toga što vozite sa nedovoljno naduvanim gumama.

(Telegraf.rs)

Video

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Komentari: 1

Dejo_BL

Gospodo što prepisujete ovakve tekstove, probajte prvo da provjerite istinitost. Pogledate taj filmić direktno na YouTube-u, kliknete na link koji je autor filma objavio () i shvatite da ta stranica ne postoji. Link koji je u tekstu je sasvim drugi link koji vodi na softver koji komunicira sa TPMS senzorima koje noviji automobili imaju u točkovima i koji mjere pritisak. Ti senzori daju informaciju o pritisku automobilu i ako pritisak nije u redu, na kontrolnoj tabli se pojavi upozorenje. Objavljujete ovakve gluposti, a niste prenijeli da Batagon nema novac za mućke po Republici Srpskoj.

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije