Auto zanimljivosti

Mladić iz Vranja odgovorio Britancima: Evo zašto je Yugo najbolji na svijetu

Mladić iz Vranja odgovorio Britancima: Evo zašto je Yugo najbolji na svijetu
Foto: Ilustracija | Mladić iz Vranja odgovorio Britancima: Evo zašto je Yugo najbolji na svijetu

Nakon što su Britanci proglasili Yugo najgorim automobilom na svijetu, jedan Srbin je stao u njegovu obranu i nasmijao čitav region.

Saša Stanković iz Vranja na Facebooku je napisao nekoliko razloga zašto je slavni Yugo, kojeg su nekad vozili baš svi, zaslužio da bude hvaljen, a ne ponižavan, prenosi "Radiosarajevo.ba".

Ovo su neki od njegovih argumenata:

- U nijedna druga kola ne mož' strpaš ženu, dva deteta i krmaču i da svi imate dovoljno mesta da se ne posvađate, a ni da se opustite

-Mož' da mu isečeš krov testerom i dimaš kabriolet za 200€

-Možeš da napraviš ruke, ramena, biceps i triceps, jer serva je za pi***ce,

-Nemaš problem sa bojom, jer Yugo je crven! Ako ga uvati rđa, nema sekiracija jer i rđa je crvena pa se neće ni primeti.

-Kuj je još videja da se s Bemve ide na slavu u Vlasotince? K*r moj će bemve da prođe kroz oni putevi sto nam još od turci ostadoše. ima se iskrši ko arnjevi od traktor .

-Ako zabraviš kude si ga parkiraja, sedneš si u prvi yugo što vidiš, turiš ključ i voziš. A i gazda od t'j yugo se neće ljuti, mož te i blagosilja. Nema niko sekiraciju ako mu ukradnu Yugo. I ako ti ukradnu isto tako. Uvek je tu drug Yugo kojeg možeš i ti da ukradneš od nekog. Ako neko i prijavi Yugo, policija na to ne obrlaća pažnju ič. Će sad oni da se zamajaju zbog jednog ukradenog Yuga, ma idi begaj.

Ostale argumente pogledajte u njegovom postu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije