Auto zanimljivosti

Na prodaju Mini Cooper koji je vozila Madona

Na prodaju Mini Cooper koji je vozila Madona
Foto: N.N. | Na prodaju Mini Cooper koji je vozila Madona
N.N.

Iako je Madona prije nekoliko dana napunila 60 godina, vremešna kraljica popa i dalje ima dobar ukus za mnoge stvari, pa i za automobile.

I dok neki Madonu jedino zamišljaju u limuzini koju vozi njen privatni šofer, mnogi ne znaju da je Madona za dnevnu vožnju po Londodnu koristila Mini Cooper S dok je bila udata za Gaja Ričija. Sada ovaj auto može biti vaš jer je na prodaju!

Jedinstveni Mini ima troja vrata 1.6 litarski motor i jedinstveni ispis sa njenog albuma American Life iz 2003. godine: “I drive my Mini Cooper, and I’m feeling super-dooper.”

Auto se prodaje za nevjerovatnih $70,000 i u odličnom je stanju, bač kao i njegova bivša vlasnica, prenosi luxlife.

Prema podacima firme, koja ovaj automobil sada prodaje, AutoTrader, Mini je registrovan na Madonino ime 1989. godine i prešao je nešto više od samo 40.000 km.

Nakon 4 godine vožnje Madona ga je prodala i od tada je stajao u garaži.

Iz kompanije AutoTrader takođe otkrivaju da su radnici Mini fabrike u Oksfordu znali da je automobil naručen za Madonu i da je potpisan unutar karoserije ispod haube. Automobil je u potpunosti specifikovan, uključujući staklo za privatnost i sat koji još uvek sadrži prethodne destinacije koje je posetla Madona.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije