Auto zanimljivosti

Pogledajte kako se kamion pretvorio u plamen, vozač pobjegao

Pogledajte kako se kamion pretvorio u plamen, vozač pobjegao
Foto: Screenshot/YouTube | Pogledajte kako se kamion pretvorio u plamen, vozač pobjegao
N.N.

Ministarstvo saobraćaja Minesote snimilo je veliku automobilsku nesreću koja se dogodila u ponedjeljak, nakon što su se na auto-putu sudarili automobil i kamion.

Video je šokantan za gledanje i prikazuje mnogo vatre te koliko brzo automobilska nesreća može da postane smrtonosna. Na sreću, to se ovdje nije dogodilo.

Prvo se vidi kako automobil prelazi ulaznu rampu za auto-putu, putujući velikom brzinom. Zatim udara u kamion i okreće se, a kamion udara u zid mosta. Od udarca je otkinut poklopac motora kamiona, a on se zaustavlja blokirajući ulaznu rampu. Ispod njega se pojavljuje vatra i gusti crni dim.

Za čudo, iako se plamen brzo širi, putnici otvaraju vrata i beže, prenosi Jutarnji.hr.

Na mjesto događaja stižu vatrogasci, kojima je trebalo oko 15 minuta da ugase vatru. Kamion je u potpunosti uništen - ostali su samo ostaci neprepoznatljivog putničkog prostora. Ipak, sve je moglo da bude mnogo gore da putnici nisu uspjeli da pobjegnu, jer je požar naprosto "pojeo" kamion.

Policija je kasnije saopštila da su svi uključeni u nesreću živi, iako su neki od njih zadobili povrede koje nisu opasne po život, navodi Fox 9 KMSP. Istraga o nesreći je i dalje otvorena, te policijska stanica navodi da se protiv vozača putničkog automobila vodi postupak zbog vožnje u invaliditetu.

Ovaj video-zapis odlično pokazuje kako stvari mogu u trenu poći po zlu, posebno pri velikim brzinama koje ostavljaju malo vremena za reakcije.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije