Auto zanimljivosti

Pokušali mu oteti skupocjeni SUV, spasio ga jedan detalj (VIDEO)

Pokušali mu oteti skupocjeni SUV, spasio ga jedan detalj (VIDEO)
Foto: Screenshot/YouTube | Pokušali mu oteti skupocjeni SUV, spasio ga jedan detalj (VIDEO)

Dramatičan snimak prikazuje pokušaj krađa vozila.

Na snimku je parkiralište supermarketa u New Jerseyju na kojem stoji skupocjena Bentley Bentayga. Vlasnik sjedi u automobilu, a vrata su otvorena.

Ubrzo se približavaju tri sumnjivca s kapuljačama i maskama te pokušavaju na silu izbaciti vozača iz automobila. Dvojica ulaze s vozačeve strane, a jedan sa suvozačeve. Situacija je bezizlazna za vozača koji je ujedno i sin vlasnika supermarketa na čijem parkiralištu se zaustavio.

To im ubrzo i uspijeva, ali svejedno ne uspijevaju startati motor automobila i pobjeći. Naime, vozač je ključ automobila slučajno imao kod sebe u džepu. To je uvidio nakon što su kradljivci već zatvorili vrata, te otrčao dalje od njih. Kradljivci su, kad su vidjeli da ne mogu startati motor, odustali i napustili mjesto.

Vlasnik Bentleyja je otrčao u supermarket i nazvao policiju. Kako izvještava ABC 7, fizički je dobro i već se u utorak vratio na posao, no još je potresen jer je to drugi put da je na meti otmičara automobila. U prvom pokušaju su ga napali dok je vozio Mercedesovu G klasu koju su mu na koncu i uspjeli ukrasti.

Nakon objave snimka reagovao je i gradonačelnik koji je rekao da su već utrostručili, pa i učetvorostručili policijske patrole na ulicama grada. Očito bez većeg uspjeha jer se kriminal nije smanjio, a ni spomenuti kriminalci još uvijek nisu identifikovani, a kamoli lišeni slobode, prenosi Index.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije